Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη

Σχολή και σχόλη

Newsroom 23.11.2015 | 13:01

 

Αν θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω στην φοιτητική ζωή θα το έκανα μόνο για να γίνω φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Οπότε αν είσαι φοιτητής εκεί, φρόντισε να το απολαύσεις. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα δυσκολευτείς...

 

Η Θεσσαλονίκη είναι ιδανική πόλη για να συνδυάσεις σχολή με σχόλη. Από τα συνοικιακά καφέ μέχρι την παραλιακή περατζάδα, είναι σίγουρο ότι θα βρεις να «στεκιάσεις» για κάποιο διάστημα σε ένα μαγαζί. Και λέω για ένα διάστημα γιατί αποκλείεται να πηγαίνεις στο ίδιο μέρος όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές σου. Έχεις τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές επιλογές που τα στέκια θα εναλλάσσονται και φυσικά θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή.

 

Ο κρύος χειμώνας της πόλης θα σε στείλει στη Λεωφόρο Νίκης. Θα πρέπει σίγουρα να κάνεις στάση στο Σταφύλι. Εκεί μπορείς να συνδυάσεις καλό και οικονομικό φαγητό με κρασί και φυσικά να τελειώσεις το γεύμα σου με METAXA Honey Shot για όλη την παρέα.

 

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη

 

Κλασικό σημείο ραντεβού για τους φοιτητές της πόλης είναι τα καφέ μπαρ γύρω από την Ροτόντα, την Ικτίνου και φυσικά τα μαγαζιά της παραλιακής. Εκεί η νύχτα ξεκινάει νωρίς με σφηνάκια METAXA Honey Shot και τραβάει μέχρι ό,τι ώρα αντέχεις. Μουσική για όλα τα γούστα, νεαρόκοσμος, και άλλοι φοιτητές που δεν τους είχες μιλήσει στη σχολή μπαίνουν στην παρέα και κάπως έτσι ξεκινάνε φιλίες που δεν είχες φανταστεί. Τα METAXA Honey Shot κλείνουν τη βραδιά σου με τον καλύτερο τρόπο.

 

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη

 

Για πιο ιδιαίτερες εξόδους έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε club με διαφορετικά στιλ και μουσική φιλοσοφία. Σίγουρα θα πας στο Trois. Γνωστό για τις ελληνικές βραδιές και τα αφιερώματα αλλά και για τις ιδιαίτερες Κυριακάτικες νύχτες. Επειδή εκεί η βραδιά είναι μεγάλη θα παίξουν από νωρίς τα πρώτα METAXA Honey Shot ώστε να ετοιμαστείς για την υπόλοιπη νύχτα. Είναι σίγουρο ότι θα παρασυρθείς από την ατμόσφαιρα και το πρωί θα σε βρει να χορεύεις σε φιγούρες Mάρθα Καραγιάννη σε ταινία του 60. Ένα σφηνάκι METAXA Honey Shot για τον δρόμο και βγαίνεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης που είναι μαγική αυτή την ώρα.

 

Είναι η κατάλληλη στιγμή για μια #kissyourhoney φωτογραφία. Σε περιμένει ένα αξέχαστο party στην Πράγα, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπου όλοι αγαπούν το METAXA!

 

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη

 

Μέχρι τότε απόλαυσε τη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη. Την απόλυτη πόλη της διασκέδασης. Και μην ξεχνάς ότι κάποιες από τις πιο ωραίες βραδιές που θα ζήσεις είναι τα φοιτητικά πάρτι Παρασκευές και Σάββατα στην Πανεπιστημιούπολη. Ξεκίνα με METAXA Honey Shot και άσε τις μοναδικές στιγμές της φοιτητικής ζωής να σε παρασύρουν.