Το Coca-Cola Pop-Up Store έρχεται και στην Ελλάδα!

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων του διάσημου μπουκαλιού της

Newsroom 25.8.2015 | 11:50

Το Coca-Cola Pop-Up Store έρχεται και στην Ελλάδα!

Φέτος, μπορεί να είχαμε ένα από τα πιο καυτά καλοκαίρια των τελευταίων χρόνων, συνέπεσε όμως με μία από τις πιο "δροσερές" επετείους! Τα 100 χρόνια από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε το -κλασικό πλέον- αγαπημένο γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola. Η ιστορία του είναι μεγάλη και σπουδαία όπως είναι και οι μικρές και μεγάλες ιστορίες που έχουμε να θυμόμαστε όλοι μας από τις δικές μας στιγμές που συνοδεύτηκαν με Coca-Cola.

Δημιουργήστε το δικό σας personalized μπουκάλι Coca-Cola και δώστε ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

 

 

Το δημοφιλές hashtag #‎moirasouenafili‬ ήταν μόνο η αρχή των "επετειακών happenings" που δρόσισαν φέτος το καλοκαίρι μας και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν. Τις επόμενες ημέρες, και συγκεκριμένα από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, όσοι βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store Store που έρχεται στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του πολλές εκπλήξεις.

Το Coca-Cola Pop-Up Store έρχεται και στην Ελλάδα!

 

Το Coca-Cola Pop-Up Store έρχεται και στην Ελλάδα!

 

Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο και με εκπληκτικό design διώροφο κατάστημα της Coca-Cola που έχοντας ήδη διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη θα επισκεφθεί και την χώρα μας. T-shirts, τσάντες, posters αλλά και πολλά αξεσουάρ είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα μπορούμε να αποκτήσουμε αποκλειστικά στο Pop-Up Store.

 

Αυτό όμως που θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι η δυνατότητα που θα έχουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας personalized μπουκάλι Coca-Cola αλλά και να δώσουμε ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών. Πώς; Μία επίσκεψη στη Μαρίνα Φλοίσβου θα σας λύσει την απορία με τον πιο δροσερό τρόπο. Το ότι μέσα σε όλα αυτά θα απολαύσουμε άφθονη, παγωμένη Coca-Cola είναι αυτονόητο όπως αυτονόητο είναι ότι θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις.

Ραντεβού λοιπόν εκεί, για την πιο απολαυστική επέτειο του καλοκαιριού, αφού ο Αύγουστος μπορεί να τελειώνει, στην Ελλάδα όμως είναι ακόμα καλοκαίρι!

 

*Στην επίσημη σελίδα FB της Coca-Cola μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις ώρες λειτουργίας αλλά και όλες τις δράσεις του Coca-Cola Pop-Up Store.