6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 17.7.2015 | 16:18

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

Black Coffee

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O νοτιοαφρικανός house DJ και παραγωγός Black Coffee έρχεται στην Ελλάδα και μοιράζεται τα decks μαζί με του residents της Global Fantasy Dj Angelo & Da Mike. Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτατη άνοδο του, θα ήταν εύκολο να χρησιμοποιηθεί το στερεότυπο ότι ο Black Coffee είναι ένα ακόμα μαύρο διαμάντι που εξορύχτηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης house αγοράς. Απέδειξε όμως με την νοτιοαφρικανικη μουσική του και τα βραβευμένα του album ότι αυτός ο dj και παραγωγός αψηφά την συμβατικότητα. Παραβλέπει τα κλισέ της afro house την κατευθυνόμενη άνοδο και την επιτηδευμένη προβολή. Η κλίση του Black Coffee είναι στο αληθινό Afropolitan house: παραδοσιακό αλλά και βασισμένο στο σύγχρονο ήχο, ορίζοντας νέες τάσεις λαμβάνοντας υπόψιν τη μόδα επικεντρωμένο στο μέλλον. Παρομοιάζεται με γλυπτική ισορροπία και ομορφιά. Γεννήθηκε στο Durban και μεγάλωσε στο Ανατολικό ακρωτήρι της Mthatha. 

 

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 17 Ιουλίου με είσοδο 10 ευρώ

 

 

Lurid Music with Tom of England

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Η Lurid Music ιδρύθηκε πέρσι στην Αθήνα από τον Alex Hobson και τον Δημήτρη Κυβέλο. Μέχρι στιγμής αριθμούν δυο κυκλοφορίες σε βινύλιο από τους Rattler Proxy. Οι επόμενες κυκλοφορίες τους μέσα στο 2015 είναι singles από τους Anatolian Weapons και τον Antoni Maiovvi, καθώς επίσης το ντεμπούτο LP των Rattler Proxy, το οποίο ηχογραφείται αυτές τις μέρες στην Αθήνα υπό την παραγωγή του Thomas Bullock της φήμης των Rub N Tug, Map Of Africa, Spirit Bear Mezcal Ensemble, A.R.E. Weapons, STD Records, κ.α. 

 

Some Bizzare (αίθριο), [Σοφοκλεόυς 7-9] Παρασκευή 17 Ιουλίου

 

We Made It!

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, με αφορμή την ψήφιση του Νομοσχεδίου για την Ιθαγένεια, ένα μεγάλο πάρτι στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5. Το line up έχει ως εξής: Anna Mystic, Reggaprincess, Santoner Rpz, Dj Danny & Dj Victor.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 18 Ιουλίου

 

 

Simos Ares, JERM, Mr.M, a.metz

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα της Analogue αναλαμβάνει την μουσική και επιστρέφει  στο Astron.

 

Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 18 Ιουλίου

 

Mind Against + Hunter/ Game/ Just This

 

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Pixi και οι Overdriven υποδέχονται την δισκογραφική εταιρεία από το Μιλάνο, Just This και παρουσιάζουν τα 2 δίδυμα των Ιταλών παραγωγών Mind Against + Hunter/Game για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Island Residence, στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μαζί τους οι Invisible People(Overdriven), Elijah Simmons (Kompakt/Full Circle) και Mark_K (Full Cirlce).

 

Island Club [Λεωφ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα] Σάββατο 18 Ιουλίου

 

Komma *** Season Finale ***

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Komma ρίχνει αυλαία σε μια ακόμη σεζόν: με ένα τελευταίο μεγάλο πάρτι εντός, εκτός και επί τα αυτά. Στα ντεκς ο Σταύρος Διοσκουρίδης, το μισό των Laternative (Official), του μουσικού διδύμου που ακούμε κάθε πρωί στον Εν Λευκώ.

 

Komma Bar [Μαυροκορδάτου 6], Σάββατο 18 Ιουλίου

 

 

The Sunday Syndrome

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H ταράτσα του White Noise στο Γκάζι, φιλοξενεί το κέφι, τα χαμόγελα, την αισιοδοξία και πάνω την μουσική της Miss Peppermint και του Stamatis Grispos! Pop, Rock, Funky, Electronic ή ό,τι άλλο προκύψει.

 

White Noise [Ευμολπιδών 20, Γκάζι]. Κυριακή 19 Ιουλίου

 

 

Poldoore

 

 

 

Ο Poldoore επιστρέφει στην Αθήνα για να μεταδώσει τα good vibes του στην ταράτσα του Gazarte.  Γεννημένος για να συνδυάζει διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους ο Poldoore: μοιράζοντας τα νεανικά του χρόνια ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Βέλγιο, είχε τα αυτιά του ανοιχτά στους διαφορετικούς ήχους που κυκλοφορούσαν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Με τον ίδιο τρόπο, έμαθε να συνδυάζει το παλιό με το καινούριο, τη jazz με το hip hop , και ταυτόχρονα τα δυο τους με τη soul και τη funk. Χτίζοντας από πολύ νωρίς με όλα αυτά τα υλικά το δικό του, προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο.

 

Gazarte [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Κυριακή 19 Ιουλίου με είσοδο 7 ευρώ.