Οι DVS1 και Delano Smith συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 24 Iουνίου στην ταράτσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου

Newsroom 22.6.2015 | 15:36

Οι DVS1 και Delano Smith συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη

 

Την Τετάρτη 24 Iουνίου, το Synthetic υποδέχεται 2 μεγάλα ονόματα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, σε ένα rooftop στο κέντρο της Θεσσαλονικής.

 

Οι DVS1 (Hush / Klockworks / Transmat) και Delano Smith (Sushitech/ Mixmmode), αμφότεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, συναντιούνται στη στεγασμένη ταράτσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου για ένα ανεπανάληπτο day party! Το bar οργανώνεται με τη σφραγίδα ποιότητας του Μακεδονία Palace, ενώ έχει επιλεγεί ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα. Τη βραδιά ανοίγουν μουσικά οι resident DJs της ομάδας, Thomas Numan και Pablo Diskko.

Ο DVS1 είναι ίσως ο πιο περιζήτητος και πολυάσχολος Αμερικάνος jockey του είδους του. Άρχισε την καριέρα του στη μέση της δεκαετίας των 90s και έκτοτε συγκινεί τα dancefloors με το δικό του μοναδικό τρόπο. Η βαθιά μουσική του γνώση, ο αστείρευτος ενθουσιασμός για αυτό που κάνει και μια από τις μεγαλύτερες δισκοθήκες παγκοσμίως συνθέτουν το προφίλ του. Τα set του προσαρμόζονται πάντα στην περίσταση, ενώ στα στεγανά συγκεκριμένων genres απλά δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του με ένα ασύλληπτα γεμάτο καλεντάρι εμφανίσεων στα καλύτερα clubs του κόσμου. Η φιλοσοφία που απέκτησε όντως ο ίδιος clubber και διοργανωτής (Hush) είναι πως σημασία δεν έχει η κατηγοριοποίηση της μουσικής ως προς το είδος, αλλά το 'συναισθηματικό' της περιεχόμενο. Πολλοί τον αποκαλούν ως DJ 'εγγύηση' για ένα πετυχημένο party.


Ως παραγωγός στάθηκε τυχερός τραβώντας την προσοχή του Ben Klock που τον εμπιστεύτηκε για release στην Klocworks. το 2009. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει κυκλοφορίες στη θρυλική Transmat του Derrick May, άλλες 2 στην Klockworks και στη δική του Hush. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζak aka DSVS1, εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Delano Smith Detroit (Official DJ Page) γεννήθηκε στο Chicago και μεγάλωσε στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εκπροσωπεί ένα σπάνιο και θρυλικό γκρουπ, αυτό των πρώτων house jockeys του Detroit. Βαριά κληρονομιά. Ξεκίνησε να παίζει μουσική τη δεκαετία του 80, όταν οι νοητές γραμμές μεταξύ της house και της techno δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρες. Οι ικανότητες του γρήγορα τον καθιέρωσαν στους καλύτερους. Τα DJ sets του, γεμάτα δυναμισμό και συναίσθημα, άρτια προγραμματισμένα και χορευτικά. Πλέον, είναι περιζήτητος σε κάθε γωνιά του κόσμου και παίζει στα πιο γνωστά clubs του κόσμου όπως το Fabric του Λονδίνου ή το Panorama Bar του Βερολίνου. Οι παραγωγές του εδώ και μια δεκαετία σε εταιρείες όπως ή Sushitech, η Third Ear και στη δική του Mixmode, ξεχωρίζουν στα dancefloors όλου του κόσμου με την ενέργεια και την ψυχή τους.

 

Τετάρτη 24 Ιουνίου

Line up:
DVS1 (Hush, Klockworks,Transmat/US)
Delano Smith (Sushitech, Mixmmode/US)
Thomas Numan (Synthetic/GR)
Pablo Diskko (Synthetic/GR)

Visuals by ESC

 

Ώρα έναρξης/ Starting time: 17:00

Rooftop Βελλίδειου Συνεδριακoύ Κέντρου.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Στρατού & 3ης Σεπτεμβρίου, 54636