8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 22.5.2015 | 17:09

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή! 

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Gus & Bonso w/ Wragi 

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Gus & Bonso κινούνται ως δίδυμο στην εγχώρια ηλεκτρονική dance σκηνή από το 2007. Ο διαρκώς εξελισσόμενος ήχος τους και μια πορεία γεμάτη αξιόλογες συνεργασίες, οδήγησαν σε ένα signature ύφος και μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 22 Μαΐου

 

 

Nick Devon - Marsha - Isi

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Nick Devon παραμένει πιστός στην ηλεκτρονική μουσική εδώ και σχεδόν μια 20ετία είτε ως μέλος συγκροτήματος με διαφορετικά ονόματα ανα είδος είτε σαν solo project. Με το όνομα Nick Devon εμφανίζεται στο μουσικό προσκήνιο απο το 2011 με ένα Remix στη θρυλική 3AM Records το οποίο μπαίνει κατευθείαν στο Top 100 του Beatport. Το 2014, η Marsha ξεκίνησε επιτυχώς το δικό της project με τίτλο "Marsha Invites". To "Marsha Invites" είναι μηνιαίο και, όπως λέει και ο τίτλος, η Marsha καλεί κάθε φορά ένα καταξιωμένο Έλληνα DJ και μοιράζεται μαζί του τα ντεκς.  Ο Isi (Ισίδωρος Μπίτζιος) ξεκίνησε το djing το 1999 στα events των Natural High και Figment καθώς και σε events σε όλη την Ελλάδα.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 22 Μαΐου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό ή μπύρα.

 

Patrick Specke w/ K.atou + C:CA

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Γιορτινή διάθεση στο Gig Space του six d.o.g.s που φιλοξενεί τον Patrick Specke από το Dusseldorf, λίγο πριν το φινάλε των φετινών Club Nights της Αβραμιώτου. Μαζί του ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος C:CA, που ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά DJ set και τις παραγωγές του, καθώς και η K.atou, η οποία θα γιορτάσει τα γενέθλιά της για άλλη μια χρονιά στο dance floor.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8]  Σάββατο 23 Μαΐου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Outlook Festival

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Outlook Festival είναι το μεγαλύτερο μουσικό Festival στην Ευρώπη που να πραγματεύεται κυρίως με την Bass Music & Culture, δηλαδή με ήχους που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reaggae, Dub, Dubstep, HipHop, Breaks, Drum'n'Bass, κ.α. Λαμβάνει χώρα εδώ και 7 χρόνια στο τέλος κάθε καλοκαιριού στην Pula της Κροατίας, διαρκεί τέσσερις ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με αποκορύφωμα το event που γίνεται στο εγκατελειμένο Ρωμαϊκό οχυρό. Headliner στο launch party της Αθήνας θα είναι ο Βρετανός θρύλος της Drum'n'Bass SPIRIT, πλαισιωμένος από τους Έλληνες εκπροσώπους του Bass ήχου Junior SP. // Cryogenics // Boycott και Blend Mishkin.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 23 Μαΐου με είσοδο 7 ευρώ με μπύρα.

 

 

Kiko Navarro

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Bolivar Beach Bar επιστρέφει εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο. Kαλεσμένος μας ο Ισπανός μάγος των Deck's Kiko Navarro σε ένα αξέχαστο Dj set που συνδυάζει διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco, σε νέες κυκλοφορίες.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Σάββατο 23 Μαΐου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό ή μπύρα.

 

 

ΤΩΡΑ Κ44 Reunion Party

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το ΤΩΡΑ Κ44 επιστρέφει σε συνεργασία με την Goodbie Skateboards για ένα πάρτι στον χώρο του Βυρσοδεψείου. Οι resident ομάδες του ΤΩΡΑ Κ44 , STFU , YSP! WSY! , Not Sober με το Bunt.gr συνοδευόμενοι απο τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα παραγωγό D-Jahsta και τους barmen που αγαπήσατε όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τη μπάρα του Τώρα Κ44 θα τα σπάσουν για ενα party-reunion όπως παλιά.

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικός] Σάββατο 23 Μαΐου

 

Black Kordatian 4

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Tο ολοήμερο φεστιβάλ στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου, που έχει καθιερωθεί ως ένας θεσμός της πόλης και έχει εμπνεύσει πολλούς. Ξεκίνησε πριν 3 χρόνια, ως απάντηση στα εντεινόμενα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της περιοχής από την υποβάθμισή της. Ο στόχος τότε και τώρα είναι να πλημμυρίσει με ζωή και οι Αθηναίοι να γνωρίζουν μια πανέμορφη γειτονιά του κέντρου. Ζωντανές εμφανίσεις από τις μπάντες: 7Odds, Alcohol και Rack.  Τέλος, μετά από όλα αυτά θα ακολουθήσει ένα πολύ δυνατό after-party στο Komma bar στο οποίο θα επιλέξουν μουσική οι Photoharrie, ΛεGirlz, WhenHmetJ και Satis Faction.

 

 Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Σάββατο 23 Μαΐου

 

Barem

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Barem, ο μουσικός παραγωγός & dj της minimal techno και «σήμα κατατεθέν» της M-nus έχει προσδώσει επιπλέον αξία σε μερικά από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά shows του πλανήτη. Ο αγαπημένος Αργεντινός του ελληνικού κοινού αποτελεί προσωπική ανακάλυψη του Richie Hawtin και προσωποποιεί τη νέα γενιά της ηλεκτρονικής μουσικής που γαλουχήθηκε στην ψηφιακή εποχή. Τη βραδιά του Barem στο KooKoo θα συμπληρώσουν οι resident djs του Blend, Μikee και Manolaco.

Koo-Koo [Ιάκχου 17, Γκάζι] Σάββατο 23 Μαΐου με είσοδο 13-15 ευρώ.

 

 

Dazzle 20 χρόνια

 

8 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι djs Leon Segka & Mikele εμφανίζονται μαζί στα decks από το 1995. Από το πρώτο Dazzle party στο Memphis πίσω από το Hilton μέχρι και σήμερα δημιουργούν μουσική , labels, μπάντες , στήνουν πάρτι σε ξενοδοχεία, αποθήκες , στριπτιζάδικα, αυλές. Συμμετέχουν σε φεστιβάλ, και σε club concepts.Και μας καλούν στο επετειακό τους πάρτι για τα 20 χρόνια συνεργασίας τους.

 

Some Bizarre [Σοφοκλέους 7-9] Σάββατο 23 Μαΐου

 

 

Needless w/ Kondaktor + Theo Grooves + Phon + Chevy

 

 

Το πρώτο Needless της φετινής καλοκαιρινής σεζόν από μια μικρή σειρά events, που θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο. Καλεσμένοι αυτή τη φορά, τρεις DJs που εμφανίζονται πρώτη φορά σε Needless. Ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες techno – και όχι μόνο- DJs, είναι o Kondaktor, που στο συγκεκριμένο party θα δοκιμάσει ένα εναλλακτικό club set. O Theo Grooves, είναι εκ των ανθρώπων που αποτελούν κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της dance σκηνής της χώρας. Ο Phon είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και εκ των residents του νέου και πολύ επιτυχημένου Complex party και ο ήχος του είναι ένα σύγχρονο dance fusion, ύψιστης ποιότητας. Μαζί τους ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Chevy, resident DJ του Needless.

 

Some Bizarre [Σοφοκλέους 7-9] Κυριακή 24 Μαΐου