4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 20.3.2015 | 16:25

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

 

Danceteria w/ ClubKid + Mackenzie + Kostas Georgoudis

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το προσωπικό project του ClubKid συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του. Στο τρίτο για τη φετινή σεζόν Danceteria, παρέα με τον ClubKid στα decks θα βρεθούν δύο εκλεκτοί φίλοι: ο Mackenzie, γνωστός μουσικόφιλος και ιδιοκτήτης του Habeat records και μέλος της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας Default και ο DJ και ανερχόμενος παραγωγός, Kostas Georgoudis. Δυνατό εγχώριο line-up σε μία βραδιά γεμάτη σύγχρονο house ήχο από τρεις ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 20 Μαρτίου

 

 

 

Athens djs for Athens Pride

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δέκα DJs της Αθήνας και τρείς μοναδικοί performers από το Λονδίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί στο main stage του Ρομάντσο. Όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς με στόχο την ενίσχυση του Αthens Pride που φέτος θα γίνει το Σάββατο, 13 Ιουνίου. DJs: Chris Kontos, Bad Spencer, The Dreamer, Roi Talmor, Molly/Bolt, Blueworks, Photoharrie, S-For-Sugar Performers: A Man to Pet and the Pet Food Boyz (Ted Rogers & Orange Gina).

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 20 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Techno Mode On: Morah + 3Voice + Mits Trip + Konstantinos Cue

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Morah + 3Voice + Mits Trip + Konstantinos Cue, πρόκειται να προκαλέσουν τη διάθεση για χορό μέχρι το πρωί, μέσα από μουσικές επιλογές που καλύπτουν όλο το φάσμα της techno σκηνής.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 21 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

Revolt!: Zip w/ K.atou 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Revolt! ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο event της, θα υποδεχθεί έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της house και techno σκηνής, τον Zip. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια, ο αινιγματικός αυτός καλλιτέχνης που βοήθησε στον σχηματισμό του βερολινέζικου ήχου μέσω του label του 'Perlon', έρχεται στην Αθήνα για να προσφέρει στο κοινό ένα ακόμη ποιοτικό και ιδιαίτερο set. Μαζί του η Ελληνίδα DJ που έχει ξεχωρίσει σε διεθνές επίπεδο, K.atou.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 21 Μαρτίου.

 

 

Παγκόσμιος breaking διαγωνισμός Red Bull BC One

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

16 επιδέξιοι χορευτές, επικές 1-on-1 μάχες, μοναδικό στιλ και ένα κοινό να επευφημεί στον ρυθμό, συνθέτουν το σκηνικό του παγκόσμιου breaking διαγωνισμού που επιστρέφει στην Αθήνα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ελληνική b-boy σκηνή θα προσφέρει ένα ανεπανάληπτο θέαμα μονομαχιών, στιλ και τεχνικής με σκοπό ένας και μοναδικός εκπρόσωπός της να αναδειχθεί ο απόλυτος νικητής του Red Bull BC One Athens Cypher.

 

Acro [Ιερά Οδός 13, Γκάζι] Σάββατο 21 Μαρτίου

 

 

Analogue w/ Uvb

 

 

Η Analogue διοργανώνει το 5ο κατά σειρά event της για τη σεζόν. Αυτή την φορά καλεσμένος της είναι ο Γάλλος DJ και παραγωγός UVB. O Sebastien Michel, γνωστός ως UVB, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μασσαλία. Το πάθος του για την μουσική και συγκεκριμένα για την ηλεκτρονική, τον ώθησε να ασχοληθεί με το DJing, και στην συνέχεια με την παράγωγη από το 2011. Από τότε έχει ασχοληθεί με διάφορα μουσικά project σε πάντα σκληρό και πειραματικό ήχο και ύφος.

 

Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 21 Μαρτίου. Free entrance