6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 13.3.2015 | 12:27

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Φωτό: Ευτυχία Βλάχου

 

Και 3 για την Παρασκευή!

 

#UnapologeticMadonnaParty

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του #RebelHeart -του 13ου στούντιο άλμπουμ της Madonna- στις 10 Μαρτίου 2015, Lockbird και Skull Bar ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους, τρεις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, για ένα πάρτυ χωρίς απολογίες. 

 

Skullbar [Ιπποκράτους και Λ. Κατσώνη 11], Παρασκευή 13 Μαρτίου

 

 

The Death Disco Birthday Party 

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Death Disco γίνεται δύο χρονών και το γιορτάζει με 20 djs στα decks και μια ζωντανή εμφάνιση από τις Marsheaux το Σάββατο. Δύο ημέρες ατελείωτο πάρτι και πολύ σκοτεινή μουσική.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου με είσοδο 5-10 ευρώ.

 

Fasma Festival 2015

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Fasma Festival 2015 επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 13-15 Μαρτίου, παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο το εύρος της ηλεκτρονικής μουσικής.  Σε 4 διαφορετικά σημεία της πόλης.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8], Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή], Space Under [Νοταρά 49, Εξάρχεια], Artower Agora [Αρμοδίου 10, Πλατεία Βαρβάκειου Αγοράς] Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Μαρτίου με είσοδο 10-20 ευρώ.

 

 

Young Marco/ Chris Kontos

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Έχοντας σαν dj και producer βάση του το Άμστερνταμ ο Young Marco ήταν στην πρώτη γραμμή της πολυσύχναστης underground σκηνής της πόλης για σχεδόν μία δεκαετία. Έχοντας πολύ γνωστά residencies, απέκτησε γρήγορα φήμη για το ιδιαίτερο και μοναδικό είδος χορευτικής μουσικής που παίζει αλλά και την ξεχωριστή τεχνική του, περνώντας στα dj sets του τα πάντα από χαμένα proto-house και raw jack tracks μέχρι anthems από την Λιβύη.  Ο Χρήστος Κοντός είναι φωτογράφος που ζει και εργάζεται στην Αθάνα. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να συλλέγει σπάνια βινύλια και να τα παίζει στον κόσμο είτε σε ευρωπαϊκά clubs ή μέσα από τα mixes που έχει συνεισφέρει για αρκετά γνωστά μουσικά blogs ανά τον κόσμο.

 

Kitty Cat [Σταδίου 7, εντός στοάς] Σάββατο 14 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

  

 

Nick Varon

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Φωτό: Μάνος Χρυσοβέργης

 

To τέταρτο και τελευταίο μέρος, του residency του Nick Varon , 4/4( Four Quarters) ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Μαρτίου. Το residency διανύει την δεύτερη χρονιά του και αποτελεί τον πυλώνα των εμφανίσεων του Nick στην Ελλάδα & το Pixi το venue των αποκλειστικών εμφανίσεων του στην Αθήνα. Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά καλεσμένοι οι αγαπημένοι Stavros F. Zachos & GBond.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 14 Μαρτίου με είσοδο 12 ευρώ.

 

 

Diskotekken vs The Rattler Proxy

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Το μηνιαίο Diskotekken του Χρήστου Αγγελόπουλου και του Παναγιώτη Μένεγου υποδέχεται on dexx το The Rattler Proxy (soundsystem) των Μάκη Παπασημακόπουλου και Λουκά “The Third” Σαββίδη. 

Φουάρ [Μητροπόλεως  72 και Χριστοπούλου 6 στον 1ο όροφο] Σάββατο 14 Μαρτίου

 

Anthony K. + Akis M

 

 

Μετά από πολλά πολλά χρόνια o Αντώνης Κ συναντά τον Akis M για ένα απόλυτο dj set, χρησιμοποιώντας πικάπ και ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής, στον χώρο με τo ζεστό stage και το δυνατό σύστημα ήχου Την εκδήλωση πλαισιώνει και ο Ανδρέας Ανδρίκος.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 14 Μαρτίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό.