B-boys και MCs μοιράζονται την ίδια σκηνή

21 Μαρτίου στο Acro Club στο Red Bull BC One

Newsroom 3.3.2015 | 18:50

Τι μπορεί να συμβεί όταν σε έναν κορυφαίο breaking διαγωνισμό αναλαμβάνουν δράση μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της hip hop σκηνής; Η απάντηση θα δοθεί στις 21 Μαρτίου στο Acro Club εκεί όπου το Red Bull BC  One θα δώσει πάσα στους Εισβολέα, Τάκι Τσαν και Iratus για ένα μοναδικό after party! Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Οι μέρες κυλούν αντίστροφα για την επιστροφή του παγκόσμιου breaking διαγωνισμού Red Bull BC One Cypher στην Αθήνα. Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21:00, στο Acro Club της Ιεράς Οδού  16 επιδέξιοι b-boy θα διεκδικήσουν το έπαθλο που αυτόματα στέλνει τον έναν και μοναδικό νικητή στον ημιτελικό της Ανατολικής Ευρώπης στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.  Φέτος, για πρώτη φορά, αμέσως μετά την ανάδειξη του κορυφαίου b-boy, οι Εισβολέας, Τάκι Τσαν και Iratus θα εμφανιστούν στη σκηνή για ένα hip hop live που θα μας μείνει αξέχαστο.

 



 

Με βάση τις ικανότητες, το στιλ και την τεχνική, ο καλύτερος b-boy της Ελλάδας θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στον ημιτελικό της Ανατολικής Ευρώπης στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 5 Σεπτεμβρίου και έπειτα στον Μεγάλο Τελικό της Ρώμης στις 14 Νοεμβρίου.  

 

Αναλυτικά η λίστα των 10 προσκεκλημένων b-boys:

  1. Zerow (Dead Prezz)
  2. Tsilismile (Dead Prezz)
  3. Kool Bill (Waveomatics)
  4. Flame (Waveomatics)
  5. Cut 1 (Lucky Dice/ Definition 360)
  6. Raider (Definition 360)
  7. Pyro (Black Out)
  8. Mighty Jim (Black Out)
  9. Onel (Breakers Without Fear/Black Out)
  10. 10. Zoob (Mad Squad)

+ 6 Wildcards