Φιέστα στην Κούβα

Τα TGI Fridays™ μας δείχνουν το δρόμο

Newsroom 3.2.2015 | 11:19

Αν φέτος τις Απόκριες ψάχνεις ένα μείγμα από ζωντανά χρώματα, latin ρυθμούς, διάθεση που ξεσηκώνει και τα πιο festive cocktails & snacks, τότε έχεις δύο επιλογές. Είτε παίρνεις το πρώτο αεροπλάνο για Κούβα είτε ανακαλύπτεις τη Fiesta Cubana των TGI Fridays™.

 

Το να φέρεις Κουβανέζικο αέρα στην πόλη δε θέλει κόπο, αλλά όρεξη! Και αν μη τι άλλο, η όρεξη είναι άφθονη στα TGI Fridays™. Γι αυτό και ο δρόμος προς την Κούβα φτιάχτηκε με μοναδικά cocktails με ρούμι και άρωμα από τη μαγευτική Havana, καθώς και αυθεντικές γεύσεις που τα συνοδεύουν ιδανικά.

 

Ανακάλυψε το δικό σου δρόμο για την Κούβα, απολαμβάνοντας τo OLD CUBAN, με γευστική νότα από … «παλιά Κούβα», που συνδυάζει Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo 7 Años, με φρέσκο lime, φύλλα μέντας, Tabasco, σιρόπι passion fruit και Prosecco. Η πικάντικη επίγευση του cocktail «σβήνει» με τις παραδοσιακές τηγανίτες καλαμποκιού CUBAN CORN FRITTERS, που σερβίρονται με σπιτική salsa.

 

Οι λάτρεις του Daiquiri θα ενθουσιαστούν με το PUMPKIN DAIQUIRI, μια ολόφρεσκη πρόταση που συνδυάζει το Havana Club Añejo 3 Años με χυμό από φρέσκο lime και τη γλυκιά γεύση της κολοκύθας. Αφεθείτε στο λαχταριστό CUBAN SANDWICH, το διασημότερο κουβανέζικο street food,με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, καπνιστό ζαμπόν, λιωμένο τυρί Swiss.

 

Ένα κλασικό cocktail παρουσιάζεται με το μοναδικό Fridays twist!Το ULTIMATE ZOMBIE, που συνδυάζει Havana Club Añejo 3 Años, Havana Club Añejo Reserva και Αpricot Βrandy, με χυμούς φρούτων, λίγες σταγόνες αρωματικά bitters και πουρέ mango, σερβίρεται σε εντυπωσιακό tiki ποτήρι και κλέβει τις εντυπώσεις! Tip: ταιριάζει απόλυτα με MINI PICADILLO QUESADILLA, 2 mini γεμιστές quesadillas, που σερβίρεται με σπιτική salsa, για να δώσει ένταση στον ουρανίσκο σου!

 

Και επειδή Κούβα χωρίς χορό δε γίνεται, τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα Salsa Sinners μας προσκαλούν στα χορευτικά κουβανέζικα πάρτι που θα απογειώσουν τη διάθεσή μας:  5/2 Γλυφάδα, 6/2 Αμπελόκηποι, 19/2 Κηφισιά. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 22/2 το Κολωνάκι φιλοξενεί ένα μεγάλο latin party και είμαστε όλοι προσκεκλημένοι! Η Fiesta Cubana στα TGI Fridays θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαρτίου και θα μας ταξιδέψει με γεύσεις, αρώματα και μουσικές που ζωντανεύουν τις αισθήσεις, στους ρυθμούς της Κούβας!

 

Ακολουθήστε τα TGI Fridays στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF #fiestacubana