Πάρτυ Οικονομικής ενίσχυσης του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός

Αφρικάνικοι ήχοι από μουσικούς και djs.

Newsroom 28.1.2015 | 15:33


Οι μουσικές κολεκτίβες SOUL ASYLUM και ΑΦRODISIAK, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πολλαπλών Τεχνών οργανώνουν ένα πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός και της συνέλευσής του, με συμμετοχή τραγουδιστών, μουσικών και djs από διάφορα φάσματα της σύγχρονης χορευτικής μουσικής. Όλοι μαζί συντονίζονται στην αγάπη για τους αρχέτυπους αφρικάνικους ήχους, τα κρουστά, το ρυθμό, ήχους που έχουν συνοδέψει μέσα στους αιώνες πολλές από τις πιο όμορφες στιγμές της ανθρωπότητας.

 

Στο πάρτυ αυτό μας τιμά με την παρουσία της για πρώτη φορά στη χώρα, η Αφροαμερικάνα soul τραγουδίστρια Monique Bingham, τραγουδίστρια της jazz funk μπάντας Abstract Truth και με επιτυχημένη προσωπική καριέρα.

 

Στο μικρόφωνο επίσης ο πιο ταλαντούχος MC της πόλης, από τις περσόνες της hip hop, dub και jungle σκηνής MC Bredda Ahmed Ali. Aιγυπτιακής καταγωγής, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Πέραμα, που το κράτος συνεχίζει να του αρνείται την ελληνική ιθαγένεια.

 

Στα κρουστά, με τα djembe τους, οι μεγάλοι διδάσκαλοι Kένταυρος Αδρακτάς και Narayan Protin, γνωστός επίσης από την ασύλληπτη μπάντα Afrodyssey Orchestra. O Kένταυρος θα φέρει μαζί του και το σαξοφωνό του. Στα πλήκτρα ο σαμάνος Μichael Moses, μουσικός φιλόσοφος και παραγωγός, το ταλέντο του οποίου έχει αναγνωρίσει ο θεός της μουσικής Vangelis.

 

Το μουσικό χαλί θα αναλάβουν αρκετοί καταξιωμένοι ή ανερχόμενοι djs όπως η πιο ευγενική φυσιογνωμία των ελληνικών music heads, ο πάντα δραστήριος και ψηφισμένος σαν δημοφιλέστερος dj της πόλης Espeekay, μάνατζερ επίσης ενός πραγματικού χώρου πολιτισμού στον Βόλο.

 

Μαζί και η Νεοϋορκέζα Εle Mondiale με τον Κερκυραίο συνεργάτη της Candance.


Και φυσικά οι ταλαντούχοι resident djs των Soul Asylum και AΦRODISIAK, ο Ζακυνθινός Κοro και ο Λαμιώτης Raw Patterns μαζί με τον μέντορά τους και παιδί της μητρόπολης, Seou.

 

Το πάρτυ είναι αυτοργανωμένο, με ελεύθερη είσοδο. Στο μπαρ θα διατίθενται μπύρες, κρασι, ρακι και πάντς. Θα υπάρχουν στο χώρο και κουτιά για ελεύθερη συνεισφορά, ώστε να βγουν τα λειτουργικά έξοδα του πάρτυ και φυσικά να βγει και ένα αξιόλογο ποσό ενίσχυσης του χώρου που θα μας φιλοξενήσει.

 

Kαλεσμένη είναι όλη η πόλη αυτό το Σάββατο 31/01 στο χώρο του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός (Ρήγα Παλαμίδου 2, Ψυρρή) και το πάρτυ ξεκινάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μέχρι όσο αντέξετε.