5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 23.1.2015 | 12:06

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και 2 για την Παρασκευή

 

Sound Pellegrino Showcase w/ Matthias Zimmermann + Teki Latex + Orgasmic

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Sound Pellegrino είναι ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία με έδρα το Παρίσι. Ξεκίνησε το 2009 ως παρακλάδι της Institubes για να ανεξαρτητοποιηθεί λίγο αργότερα, όταν αυτή αναγκάστηκε να διακόψει την λειτουργία της. Οι κυκλοφορίες της εταιρείας επικεντρώνονται σε έναν σύγχρονο, πρωτοποριακό, ποικιλόμορφο αλλά και χαρακτηριστικό underground club ήχο που συνδυάζει house, techno και bass στοιχεία με έντονο hip hop background. Το label θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα πλήρες showcase με τους Teki Latex, Orgasmic και Matthias Zimmermann.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 23 Ιανουαρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

V.Rox | George Makrakis | Steph | Sirod | closing set Nicolas Dale

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


O Nicolas Dales και ο V.Rox έχουν προσφέρει ανεπανάληπτες techno βραδιές σε πολλά μεγάλα αθηναϊκά clubs. Βραδιές που εχουν μείνει στην ιστορία αλλά και τη μνήμη των clubbers. Την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μοναδική βραδιά με τους δυο αγαπημένους Techno Dj's ξανά μαζί. Μαζί τους στην κονσόλα οι George Makrakis, Steph και Sirod οι οποίοι θα αναλάβουν να ζεστάνουν τη βραδιά.

 

The apartment [Κολωνού 76] Παρασκευή 23 Ιανουαρίου

 

Phormix 1 year: Helena Hauff + Ngly + ΚΕΜΑΛ + Morah

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Phormix ιδρύθηκε τον Iανουαριο του 2014 με σκοπό να λειτουργήσει ως μέσo ανάδειξης καταξιωμένων αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών, φιλοξενώντας μουσικούς τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Έπειτα από έναν χρόνο δράσεων η πλατφόρμα μας προσκαλεί σε ένα επετειακό event πλαισιωμένο από τα ονόματα που την καθιέρωσαν στην αθηναϊκή ηλεκτρονική σκηνή. Έχοντας συστήσει την εμβληματική πια Helena Hauff στο αθηναϊκό κοινό, η Phormix ολοκληρώνει μια δραστήρια χρονιά, με την κορυφαία Γερμανίδα παραγωγό στα decks. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο ανερχόμενος και πολυσυζητημένος Ngly. Παράλληλα, την βραδιά θα πλαισιώσει ο πολυσχιδής ΚΕΜΑΛ. Τη βραδιά θα ανοίξει ο ανερχόμενος παραγωγός και resident Dj της Phormix, Morah!

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 24 Ιανουαρίου με είσοδο 6 ευρώ.

 

 

Matt Sassari / Mikee/ tech1ne/ Del Mar

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Γάλλος dj Matt Sassari έδωσε τα πρώτα δείγματα δουλειάς του το 2011, τη χρονιά που σηματοδότησε την αρχή μιας σπουδαίας καριέρας τον έχουν κατατάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα πιο καυτά ονόματα του underground clubbing παγκοσμίως.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι] Σάββατο 24 Ιανουαρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

And.Id w/ Gus and Bonso

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Pixi παρουσιάζει στην Αθήνα σε ένα live show τον Έλληνα παραγωγό και Dj And.id στα πλαίσια της residency συνεργασίας του με το Βερολινέζικο label, Mobilee Records. Μαζί του θα βρίσκονται και οι residents Djs Gus & Bonso.  O And.Id είναι master της Μobilee Records των swung beats, χαρακτηρίζοντας την σύσταση και τον ρυθμό των μουσικών παραγωγών του ως «body moving & mind grooving".

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Σάββατο 24 Ιανουαρίου με είσοδο 12 ευρώ με ποτό

 

Dj Emy 

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Emy έχει ένα ιστορικό που φτάνει στα 22 χρόνια ως dj σε αρκετά bar και clubs της Αθήνας αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορους διαδικτυακούς σταθμούς παίζοντας από deep house kai tech house σε funky,soul,swing και rock n roll. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως η Κλεοπάτρα Φυντανίδου ενώ πέρυσι συμμετείχε και στο μουσικό φεστιβάλ της Μυτιλήνης και κάθε χρόνο μπορεί να την βρει κανείς πάνω στο άρμα του Shark στο gay pride.

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 24 Ιανουαρίου με είσοδο 7 ευρώ.

 

Adrianos Papadeas 

 

 

Μετρώντας ήδη πάνω απο μια δεκαετία στη μουσική βιομηχανία, με συνεργασίες με βαρύγδουπα label οπως The Sound Of Everything Records, Swift Records, Baroque Records, Mistique Music, Method (για να ανεφερθούν μόνο μερικά) αλλά και με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ο Adrianos Papadeas επιστρέφει. Συνοδοιπόρος του αυτή τη φορά ο G. Pal αλλά και οι Jojo Rose, Gako και Rino, έτοιμοι για μια βαθιά βουτιά.

 

Dive [Δεκελέων 26] Σάββατο 24 Ιανουαρίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό.