Το παλιό Far East στην Σταδίου ανοίγει και πάλι μεταμορφωμένο σε club

Το Kitty Cat εγκαινιάζουν στις 13 Δεκεμβρίου οι Amateurboyz

Newsroom 9.12.2014 | 14:45

 

Ένα από τα πιο παλιά κινέζικα εστιατόρια, κρυμμένο στη στοά Σταδίου, στο κέντρο της πόλης, ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου.

 

Με αφορμή την ιδέα του Ειρηναίου Φιλιππίδη, o χώρος που για μερικά χρόνια παρέμεινε ανεκμετάλλευτος, επαναλειτουργεί και συστήνεται με νέα ταυτότητα.

 

Το νέο Kitty Cat ανοίγει πλέον ως εστιατόριο και νυχτερινό club. Καθημερινά από τις 6 το απόγευμα θα σερβίρει πιάτα της διεθνούς κουζίνας με προτίμηση στις αμερικάνικες γεύσεις ενώ αργότερα, από τις 11.30 μ.μ. θα μεταμορφώνεται σε club, το οποίο θα διοργανώνει ποίκιλες εκδηλώσεις. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτό και το μεσημέρι ενώ τα shows θα ξεκινούν από νωρίς, ώστε οι θαμώνες να μπορούν τα παρακολουθούν απολαμβάνοντας το φαγητό τους.

 

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις με έμφαση στις ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή σκηνή.

 

Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου με καλεσμένους τους Amateurboyz. Με αφορμή τα 10 τους χρόνια παρουσιάζουν μαζί τους δύο δημοφιλείς djs, τον Man Power και Roi Talmor.

 

 

Amateurboyz present: Man Power & Roi Talmor

13/12, 23:00

Kitty Cat

Σταδίου 7, Σύνταγμα

2103423560