5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 5.12.2014 | 15:11

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή.

 

Lurid Music presents: Raudive + Antoni Maiovvi w/ The Rattler Proxy

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


H Lurid Music γιορτάζει την νέα κυκλοφορία των The Rattler Proxy, μαζί με τους Antoni Maiovvi, Raudive και ΔreamCcore. To δεύτερο βινύλιο της νεοσύστατης δισκογραφικής περιλαμβάνει δυο νέα τραγούδια των Rattler Proxy, το "Company of Wolves" και το "Death Machine", καθώς και δυο remixes από τον horror disco παραγωγό Antoni Maiovvi και τους techno pranksters Jokers Of The Scene. Η βραδιά στο θα ξεκινήσει με το γνωστό εκρηκτικό live των Rattler Proxy. H μπάντα απαρτίζεται από τους Μάκη Παπασημακόπουλο (φωνητικά) και Λουκά Σαββίδη (synths). Θα ακολουθήσουν  ο Antoni Maiovvi και  ο Raudive, γνωστός και ως Oliver HoΤη βραδιά θα ανοίξει η ΔreamCcore, aka Τίφανυ Γραμμένου, μια ανερχόμενη ελληνογαλλίδα DJ από τον χώρο της μόδας.

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

 

Carlo Lio, Filippo Rovis, Koleon

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Pixi, στα πλαίσια των εβδομαδιαίων international bookings, παρουσιάζει ένα ακόμα καταξιωμένο όνομα της διεθνούς Techno σκηνής, τον Carlo Lio. Ιδρυτής της Rawthentic Music και βασικό μέλος του θρυλικού SCI+TEC label του Dubfire. Μαζί του οι residents Filippo Rovis και Koleon.

 

Pixi [Ευμολπιδών 11, Γκάζι] Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου με είσοδο 12 ευρώ

 

 

 

The Bedroom presents Mladen Tomic

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Βόσνιος παραγωγός και dj Mladen Tomic έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.. Την βραδιά ανοίγουν οι Clubkid και Nick A ενώ το event θα ολοκληρωθεί με ένα set από τον Liem.

 

Loft Yoo Dance [Τριπτολέμου 50, Γκάζι] Σάββατο 6 Δεκεμβρίου

 

 

 

Nikolas Gale & Kostas Georgoudis

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Nikolas Gale και ο Kostas Georgoudis επιλέγουν μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Senza.

 

Senza [Λέκκα 23-25, Σύνταγμα] Σάββατο 6 Δεκεμβρίου

 

Dennis Ferrer

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O βετεράνος της tech house, μουσικός παραγωγός, DJ, remixer και ιδρυτής του Objektivity record label, Dennis Ferrer, έρχεται για ένα βράδυ στην Αθήνα για ένα all night party με New York mood. Από τα μεγαλύτερα clubs του New Jersey στο Κολωνάκι. Μαζί του ο CJ Jeff.

 

Dybbuk [Λουκιανού 6, Κολωνάκι] Σάββατο 6 Δεκεμβρίου με είσοδο 20 ευρώ.

 

Phormix with Intergalactic Gary 

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα Phormix παρουσιάζει τον Intergalactic Gary από τη Νέα Ζηλανδία που ασχολείτια με την παραγωγή από το 1980 μέχρι σήμερα. Μαζί του οι Roman και Manu που παίζουν μαζί εδώ και 5 χρόνια.

 

 Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 6 Δεκεμβρίου

 

 

FrontYard Release Event: Mr. Z & Spaced Cowboy  + Zoe Efstathiou Quartet + The Yumas

 

 

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Mr. Z, η FrontYard παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με τους Mr. Z & Spaced Cowboy, Zoe Eftathiou Quartet ζωντανά. Θα ακολουθήσει DJ set από τους Yumas! Ο Μr. Z ζει και αναπνέει για την μουσική στη γενέτειρα του πόλη, την Αθήνα. Ο Spaced Cowboy είναι ένας hip - hop παραγωγός από την Αθήνα με τέσσερις digital κυκλοφορίες στο δυναμικό του. Φτιάχνει μουσική με βάση τα samples, αλλά και με φυσικά όργανα. Η πιανίστρια Ζωή Ευσταθίου, πειραματίζεται με τα αρμονικά ηχοχρώματα και παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις με έντονο προσωπικό χαρακτήρα που εναρμονίζονται με την Ευρωπαϊκή τζαζ του σήμερα.

 

Bios [Πειραιώς 84], Σάββατο 6 Δεκεμβρίου