4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 7.11.2014 | 14:44

 

Και άλλα 3 για την Παρασκευή

 

Onur Özer w/ K.atou + Anestie Gomez

 

 

Η ομάδα Revolt! επιστρέφει με έναν καλεσμένο από τη γειτονική Τουρκία. Ο Onur Özer έχει ξεχωρίσει τόσο για τα ιδιαίτερα σετ του αλλά και για την προσφορά του στην μουσική σκηνή της χώρας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '90, σε μία περίοδο που η minimal και tech-house σκηνή άρχισαν ν' αναβιώνουν στην Κωνσταντινούπολη. Σε μια πόλη που καταπιέζεται τόσο από την ασφυκτική ζέστη αλλά και ένα στάσιμο μουσικό ύφος. Οπλισμένος με τα βινύλιά του και ντυμένος με τα φθαρμένα μαθητικά του ρούχα, μπήκε στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή για να μοιραστεί το μεγαλύτερο πάθος του, να χορεύει. Μαζί του οι residents της Revolt! Anestie Gomez και K.atou.

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 7 Νοεμβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Kon in Trouble

 

 

Ο Kon επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα για να παίξει τα φημισμένα soul disco edits του

 Ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης μαύρης χορευτικής σκηνής, αφού χρόνια τώρα με τον συνεργάτη του Amir ανακαλύπτουν και παρουσιάζουν σπάνιους, ξεχασμένους θησαυρούς της soul και της disco στις συλλογές τους Off Track. Τον πλαισιώνουν ο Αδαμάντιος Καφεντζής του Teranga Beat και οι Trouble.

 

Vice Versa  [Ευρυμέδοντος 3] Παρασκευή 7 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Jamie Jones, Richy Ahmed, Russ Yallop/ Hot Creations Showcase

 

 

Για πρώτη φορά στην Αθήνα,  ο Jamie Jones ιδρυτής του Label "Hot Creations" και μαζί με τα 2 βασικά του μέλη Richy Ahmed και Russ Yallop. Μαζί τους και οι Resident Djs του PIXI, Gus&Bonso.  Θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show.

 

Gazi Music Hall [Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι] Παρασκευή 7 Νοεμβρίου με είσοδο 20-40 ευρώ

 

 

Default presents Negru w/ Mackenzie & i:Diom

 

 

Ο Ρουμάνος Negru είναι ένας από τους καλλιτέχνες που προέρχονται από την ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Ανατολικής Ευρώπης. Έχει κερδίσει το residency του στο Studio Martin στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί άλλες εμφανίσεις σε μεγάλα club της Ρουμανίας, όπως το Kristal και το La Mania. Σε όλο αυτό το διάστημα έχει μοιραστεί τα decks με μεγάλα ονόματα, από τους The Chemical Brothers μέχρι τον Danny Tenaglia. Μαζί με τον Mackenzie και τον i:Diom στα ντεκ.

 

 Vice Versa  [Ευρυμέδοντος 3] Σάββατο 8 Νοεμβρίου

 

Resurrection vol. 4 - The Warehouse Festival Rave

 

 

Οι Shut The Fuck Up Parties και οι Enter the Void σε συνεργασία με την Darknet Promotion διοργανώνουν το Resurrection vol. 4 - "The Warehouse Festival Rave" παρουσιάζοντας τους Katharsys - Current Value και Trampa, φέρνοντας το rave warehouse feel πίσω, στο Βυρσοδεψείο.

 

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικός] Σάββατο 8 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα

 

Amateurboyz ‘FFEEDD’ #11: w/ Felix Dickinson + Roi Talmor

 

 

 

Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Felix Dickinson ενας απο τους πιο ενδιαφέροντες DJ και παραγωγούς της Μεγάλης Βρετανίας. Το opening set θα κανει ενας νέος Αθηναίος DJ πια, o Roi Talmor. O Felix Dickinson ξεκίνησε να ασχολείται με την dance σε νεαρή ηλικία και με δασκάλους τους Tonka Soundsystem και Dj Harvey που τον μύησαν στα μυστικά της. Στην ηλικία των 20 διοργάνωσε το πρώτο του party σε συνεργασία με τους Tonka DJs και τους DIY απο το Nottingham. Τα sets του σήμερα θα μπορούσαν να περιγραφούν ως balearic deeb dub disco house με έναν υπαινιγμό acid. Strawberry Fields Forever. O Roi Talmor παίζει σαν DJ από το 1998 στο Τελ Αβίβ, στο Βερολίνο και διάφορες άλλες βροχερές πόλεις στην Ευρώπη. Tα DJ set του σήμερα είναι ένα μείγμα από italo /new disco, acid, voodoo house και techno. 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 8 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Deep Phase + Lemon presents User / Mikee / Manolaco / Tech1ne

 

 

Ένα πάρτι με special καλεσμένο έναν από τους πιο ανερχόμενους Djs και παραγωγούς από την Βόρεια Ιταλία και την περιοχή του Μιλάνο, τον User One. Ο Simone Livi  γεννήθηκε στην Ρώμη. Η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική άρχισε να τον επηρεάζει από τα πρώτα του βήματα στα clubs των 90's. Μέσα σε αυτά εμπλουτίζει τις μουσικές του εμπειρίες και τις γνώσεις του κάνοντας παρέα με DJs από διάφορα μουσικά είδη. Θα μοιραστεί τα dexx με τους εορταζόμενους Mikee, Manolaco, Tech1ne και warm up από τον Mixalis Stathopoulos

 

Loft Yoo Dance [Τριπτολέμου 50, Γκάζι] Κυριακή 9 Νοεμβρίου