Half Baked 5th Anniversary Tour

Σήμερα το βράδυ στο Vice Versa

Newsroom 27.10.2014 | 13:22

Half Baked 5th Anniversary Tour

 

To λονδρέζικο project Half Baked γιορτάζει τα πέμπτα γενέθλιά του στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή περιοδεύοντας σε όλη την υφήλιο με το "5 Years of Love Tour". Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου έρχεται και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Vice Versa Club, όπου την μουσική θα αναλάβουν οι residents djs, Greg Brockmann και Robin Ordell μαζί με τους Jose Amba και Klaap.

 

Τα σετ του Greg Brockmann τραβάνε το κοινό του σε μία διαδικασία σκοτεινού πειραματισμού μέσω του deep house χαρακτήρα τους, χωρίς να λείπει το techno στοιχείο τη στιγμή που έντονες μπασογραμμές αντηχούν στον χώρο. Η ενασχόληση του Greg Brockmann με τη μουσική ξεκίνησε το 2005 στη Νότια Γαλλία, έχοντας πάντα ένα άπληστο ενδιαφέρον για τη house και techno από νεαρή ηλικία. Περνώντας από όλα τα είδη μουσικής όπως rock & rap στα εφηβικά του χρόνια, ο Greg άρχισε να διαμορφώνει το δικό του ήχο ακολουθώντας ένα αρκετά σκοτεινό μοτίβο με μία διαρκή παρουσία του εξπρεσιονισμού. Το 2007 στο Λονδίνο, όπου ξεκίνησε συνεργασίες με ανερχόμενους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής του ανατολικού Λονδίνου. Ο Greg έχει παίξει σε γνωστά club και αποτελεί ενεργό μέλος του Half Baked από τα τέλη του 2009. Σήμερα, ο Greg είναι resident στο Tresor, έχοντας την ευκαιρία να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

Το μουσικό υπόβαθρο του Robin Ordell είναι γεμάτο με jazz, soulful, dub και funky στοιχεία, ενώ τα σετ του χαρακτηρίζονται από τον απόλυτο αυτοσχεδιασμό και δυναμικό ρυθμό. Έντονο μπάσο και ζεστά loops δεν απουσιάζουν όταν ο Robin παίζει μουσική αλλά και από τις παραγωγές του, πάντα υπό την καθοδήγηση του ισχυρού ηλεκτρονικού ρυθμού. Μεγαλώνοντας με funk μουσική στη Νίκαια της Γαλλίας, ο Robin βρέθηκε το 2007 στο Λονδίνο και την καρδιά της underground house σκηνής. Ήταν στο ανατολικό Λονδίνο εκεί που άρχισε να παίζει τη μουσική που αγαπάει εμπνευσμένος από τη γαλλική house σκηνή της δεκαετίας του '90 και τους πιο minimal γερμανικούς ήχους.

 

Half Baked 5th Anniversary Tour

 

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου

23:00

Vice Versa

Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι
2103412120

Ελεύθερη είσοδος μέχρι τη 01:30

5 ευρώ μετά τη 01:30