5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 10.10.2014 | 17:34

 

Και άλλα τόσο για την Παρασκευή!

 

Griz / D-jahsta / Blend Mishkin

 

 

Ο γεννημένος στο Detroit και μόλις 24 χρονών GRiZ - πραγματικό όνομα Grant Kwiecinski - είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στη σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή. Παρά την κλασική παιδεία, η αγάπη για την ηλεκτρονική μουσική, τον οδήγησε ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτήν και οι πρωτοποριακές παραγωγές του, με στοιχεία bass/dubstep μουσικής αλλά και πολύ γερές δόσεις κλασσικής funk, soul και jazz. Μαζί του στη σκηνή του Βοτανικού θα εμφανιστούν οι D-jahsta και Blend Mishkin.

 

Βοτανικός [Ιερά Οδός 72, Σπ. Πάτση, Μεταξουργείο] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

 

Grand Opening of Senza

 

 

Το Senza Bar ανοίγει τον χώρο του Basement με ένα party το οποίο θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του νέου single "Master Alarm" του νεοανερχόμενου Dj και παραγωγού της house μουσικής Τόλη Κούτρα. Οι έμπειροι Djs J.X. Vertical και Α. Kouklakis τον πλαισιώνουν

 

Senza [Λέκκα 23-25-Σύνταγμα] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

Symposium 2.1

 

 

Η ομάδα του Symposium επιστρέφει. Aνανεωμένη με το πρώτο event για την φετινή σεζόν. Πρώτοι καλεσμένοι οι νεοσύστατοι BROTEIN με deep/disco/sexy επιλογές, οι οποίοι σύντομα θα έχουν και την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία.Το line-up πλαισιώνουν οι resident djs του Symposium Eazy και Stark.



Φουάρ [Mητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, Μοναστηράκι] 


#TROUBLE

 

 

O Κωστής (Black Athena) και o Alex (Lurid Music) έχουν ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια την βραδιά TROUBLE με στόχο να εκφράσουν τη γνήσια αγάπη τους για το αυθεντικό groove και να αποτίσουν φόρο τιμής στους προπάτορες του είδους. O ήχος τους επικεντρώνεται στη μαύρη μουσική του τέλους της δεκαετίας του '70 και των αρχών του '80, με τις προεκτάσεις που αυτή έπαιρνε στην ελεύθερη, τολμηρή έμπνευση selectors όπως ο David Mancuso, o Larry Levan και ο Tee Scott. Όλα παίζουν στο party. Κοινός παρονομαστής το funk

Vibe [Σκουζέ 3] Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

 

The Kids Are Alright Vol.2 w/ DFA Records & Needless

 

 

Μετά το πρώτο επιτυχημένο ξέφρενο πάρτι, το “The Kids are Alright “ επιστρέφει δυναμικά, με ένα dream line up, φέρνοντας στην Αθήνα εκλεκτούς παραγωγούς της DFA Records από την Νέα Υόρκη και ένα από τα σημαντικότερα mobile party της Αθήνας, το Needless στο 2ο stage της βραδιάς!  Στο DFA Records Stage οι Shit Robot, Marcus Marr και Surahn αλλά και οι Blue Lagoon και Bad Spencer. Και στο Needless Stage οι Christian Pannenborg, Chevy και Dimitri Papaioannou.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 11 Οκτωβρίου με είσοδο 8-10 ευρώ

 

Danceteria w/ ClubKid + Lee Fraged + Tareq

 

 

Το προσωπικό project του ClubKid, επιστρέφει για τρίτη κατά σειρά σεζόν στο six d.o.g.s. Στο πρώτο, για φέτος Danceteria, ο ClubKid προσκαλεί στα deck τον ταλαντούχο DJ και παραγωγό Lee Fraged αλλά και στον Tareq. Φυσικά τους κάνει παρέα στα ντεκ

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 11 Οκτωβρίου 

 

 

San Proper

 

 

O θρύλος της house & disco, San Proper έρχεται στην Ελλάδα! Μαζί του στα decks οι Έλληνες Bengoa και Mackenzie. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον San Proper. Είναι κύριος εκπρόσωπος της underground club σκηνής του Άμστερνταμ. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο ίδιος παίζει ζωντανά από μεγάλα clubs και φεστιβάλ μέχρι μικρότερα μπαρ και πονηρές υπόγειες τοποθεσίες. Έχει την τιμή να εξυμνείται από όλους για τα house & disco sets του, αλλά περισσότερο για την ικανότητά του ν’ αναμειγνύει διαφορετικά στυλ όπως acid και afro-beat και να προσφέρει στο κοινό του μοναδικές εμπειρίες.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3] Σάββατο 11 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ μετά τις 1 π.μ.

 

Alternative Rock Indie Nation

 

 

Στις μουσικές ο Bazinga με το Alternative Rock Indie Nation και πυρήνα τους  Muse, Placebo, Arctic Monkeys, Madrugada, Kasabian, Black Keys, QOTSA etc και καθώς περνάει η ώρα Nirvana, RATM, System Of A Down, Clutch, Marilyn Manson, Prodigy, Chemical Brothers etc. Διαφορετικές μουσικές με κοινό παρανομαστή.

 

White Noise [Ευμολπιδών 20, Γκάζι] Σάββατο 11 Νοεμβρίου

 

 

Fuzzbomb : A Garage Rock Shakedown

 



Οι Γρηγόρης Βάϊος & Σταμάτης Γρίσπος συναντιούνται στα decks για πρώτη φορά και “παρκάρουν” τα Garage Rock δισκάκια τους. Μια βραδιά με άφθονες βρώμικες κιθάρες & αυθεντικό rock attitude και σφαιρική alternative αντίληψη. Ένα μουσικό ταξίδι απ' την Αμερική, στην Αγγλία κι από εκεί στην Αυστραλία. Περιλαμβάνονται κι ενδιάμεσες στάσεις. Ενδείκνυται χρήση σανίδας του surf.

 

Ποδήλατο [Θεμιστοκλέους 48, Εξάρχεια] Σάββατο 11 Οκτωβρίου