5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 3.10.2014 | 12:05

 

Και 1 για την Παρασκευή.

 

 

Danny Howells w/ Kreon + Chevy

 

 

Ένας παλιός αγαπημένος του ελληνικού club κοινού επισκέπτεται για μια ακόμη φορά την Αθήνα. O λόγος για τον Βρετανό DJ και παραγωγό Danny Howells, από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της χρυσής γενιάς Άγγλων DJs της progressive house περιόδου. Μαζί του o Έλληνας DJ και παραγωγός, Kreon, ζεστός από τις πρόσφατες κυκλοφορίες του, αλλά και ο Chevy.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 3 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Yid!!Sid!! w/ Matt Walsh, Professional Crap Dancers, Bad Spencer & Dreamer

 

 

Για το δεύτερο event της σεζόν το Yid!!Sid!! επιστρέφει προσκαλώντας τον Matt Walsh, ένας από τους εκπρόσωπους του νέου βρετανικού ήχου, με ένα μείγμα από twisted disco, electro, acid house και techno. Τον Matt Walsh θα συνοδεύσει το δίδυμο των Professional Crap Dancers, στο ντεμπούτο τους σε Yid!!Sid!! πάρτι, αλλά και resident DJs.

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 4 Οκτωβρίου

 

 

Ricardo Villalobos, Sonia Moonear, Mikee & Manolaco

 

 

Ο Ricardo Villalobos, ο ηγέτης του minimal techno και microhouse ήχου, ένα από τα πιο ασυμβίβαστα πνεύματα της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα για ένα special set. Μαζί του η Ελβετίδα Sonja Moonear. H «ψυχή» του Ruta5 Label με το έντονο μουσικό background, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσει τα σύνορα της πατρίδας της. Μια βραδιά που  θα συμπληρώσουν οι residents του Blend, Mikee και Manolaco.

 

Acro [Ιερά Οδός 13, Γκάζι] Σάββατο 4 Οκτωβρίου με είσοδο 25-35 ευρώ.

 

 

Dazzle w/ Leon Segka + Mikele

 

 

Οι Mikele και Leon Segka,γνωρίστηκαν το 1994 ως εργαζόμενοι στο φημισμένο δισκάδικο, Discobole και μαζί δημιούργησαν τους Dazzle. Το μουσικό τους στυλ ξέφευγε από το δίπολο house-trance που μονοπωλούσε εκείνη την εποχή τη σκηνή και αναδείχθηκε μέσα από μια σειρά θρυλικών parties σε ασυνήθιστους χώρους αλλά και πασίγνωστα clubs όπως τα King Size, U-matic και +Soda τα οποία συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 4 Οκτωβρίου

 

 

Dim.Ad & Jaymod + i:Diom

 

 

Ένα δίδυμο από την Θεσσαλονίκη συναντά τον i:Diom των Deafault και τα decks παίρνουν φωτιά.

 

Vice Versa [Ευρυμέδοντος 3] Σάββατο 4 Οκτωβρίου

 

 

Phormix meets Digital Tsunami

 

 

Τα Digital Tsunami είναι μια σειρά από underground πάρτι που γίνονται στο Λονδίνο κάθε πανσέληνο και που τώρα έρχονται μια βραδιά στην Αθήνα και στόχο τους έχουν να αναδείξουν νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τις ανερχόμενες underground εταιρείες.


Astron Bar [Τάκη 3, Ψυρρή] Σάββατο 4 Οκτωβρίου