Μια all day παραλία

To Varkiza Resort σας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι

Newsroom 31.7.2014 | 13:57

 

Aυτό το καλοκαίρι το VARKIZA RESORT σας περιμένει στους ανανεωμένους χώρους του για να σας προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση, όπου η διάθεση των διακοπών χτυπάει κόκκινο. Με προτάσεις για φαγητό, καφέ και ποτό που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα εγγυάται να σας προσφέρει την ιδανική καλοκαιρινή απόδραση στην πρωτεύουσα.

 

Μέσα στις πολυάριθμες επιλογές που σας προτείνουμε είναι το καθιερωμένο πλέον YABANAKI που από φέτος αλλάζει χέρια και στυλ, όπως και το καινούριο beach bar MOANA με lounge διάθεση και τους πιο κορυφαίους Έλληνες dj's της house μουσικής να σας κρατάνε συντροφιά τα Σαββατοκύριακα μέχρι αργά το βράδυ.

 

Μια all day παραλία
Yabanaki

 

Με γεύσεις που θα αφήσουν ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, το VARKIZA RESORT φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του εστιατόρια και καφέ που σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις απίθανες προτάσεις τους. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ, το πιο γευστικό σουβλάκι κατεβαίνει φέτος παραλία και λειτουργεί 24 ώρες το 24άωρο ενώ η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ, η συνήθεια που έγινε λατρεία, εμπλουτίζει τις εθιστικές και πολλά υποσχόμενες γεύσεις της, που ξεπερνούν τις 100.

 

Μια all day παραλία
Beach bar Moana

 

Για τους λάτρεις της μεξικανικής κουζίνας, το El Sol Burrito Bar, ένα all day Mexican restaurant café, μένει πιστό στις παραδοσιακές γεύσεις με γενναιόδωρες μερίδες όπως θα τις απολαμβάνετε σε μια μεξικανική φιέστα. Παραδοσιακές, ελληνικές γεύσεις αυτή τη φορά, προσφέρει και το all day μεζεδοπωλείο Yalo's Yalo's με μαγευτικούς ουζομεζέδες σε μία απόλυτα νησιωτική ατμόσφαιρα.

 

Τέλος, το Sundara Sun Sea Day Night Restaurant Bar, εξασφαλίζει διασκέδαση από το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μπάνιο και νυχτερινή διασκέδαση που συνοδεύεται από ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις, δροσιστικά ροφήματα και μοναδικά cocktail.

 

Μια all day παραλία
Mεζεδοπωλείο Yalo's Yalo's