Spoiled

Μεγ. Αλεξάνδρου 18, Δάφνη

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις ένα μπαρ που να συνδυάζει ωραίο ποτό και καλή μουσική, τότε σίγουρα δεν έχεις πάει στο Spoiled.

 

Το αγαπημένο μπαράκι της Δάφνης μπορεί να φημίζεται κυρίως για τα θρυλικά κοκτέιλ που σερβίρει αλλά και οι μουσικές επιλογές του δεν πάνε πίσω.

 

Funky, rock, groovy και τζαζ ήχοι πλαισιώνουν ευχάριστα τις βραδιές, μπλέκονται με τις ομιλίες των θαμώνων και εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη.

 

7 Jokers

Βουλής 7, Αθήνα

 

Τρία μπαρ με πολύ καλή μουσική
Όσοι ξέρουν, λένε ότι μπαίνεις περπατώντας και βγαίνεις χορεύοντας.

 

Όσοι ξέρουν, λένε ότι μπαίνεις περπατώντας και βγαίνεις χορεύοντας. Το γνωστό μπαράκι της οδού Βουλής είναι μία από τις πιο σίγουρες επιλογές για ποτό και καλή, χορευτική μουσική.

 

Εδώ θα ακούσεις από old school funk, ρoκ, τζαζ και σόουλ μελωδίες μέχρι Rolling Stones και Led Zeppelin. Οι δυνατές μουσικές βραδιές που διοργανώνει με εκλεκτούς DJs πίσω από τα decks ξεσηκώνουν τους θαμώνες και προσφέρονται για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Garazaki

Θεσσαλονίκης 33, Γέρακας

 

Τρία μπαρ με πολύ καλή μουσική
Funky, disco και τζαζ εναλλάσσονται διαρκώς, αλλά δεν λείπουν και οι μέρες που αφιερώνονται αποκλειστικά σε ένα είδος, όπως η Τρίτη, οπότε παίζει μόνο τζαζ.

 

Μπορεί να έχει τη στόφα ενός νεοϋορκέζικου κοκτεϊλάδικου foodbar και γι' αυτό να φημίζεται για τις λίστες με τα κοκτέιλ του, αλλά δεν πάει πίσω ούτε στη μουσική.

 

Funky, disco και τζαζ εναλλάσσονται διαρκώς, αλλά δεν λείπουν και οι μέρες που αφιερώνονται αποκλειστικά σε ένα είδος, όπως η Τρίτη, οπότε παίζει μόνο τζαζ. Επίσης, εδώ δεν θα ακούσεις καθόλου ελληνικά.

 

Οδηγός Διασκέδαση