Οι Amateurboyz επιστρέφουν στη Ρώσικη Ντίσκο με ένα μεγάλο πάρτι για την ημέρα του Pride

Οι καλεσμένοι και οι λεπτομέρειες της βραδιάς

The LiFO team, 23.5.2018 | 12:23

Οι Amateurboyz γιορτάζουν την ημέρα του Athens Pride με ένα πάρτι στην αγαπημένη τους Ρώσικη Ντίσκο στο Σύνταγμα, απ’ όπου ξεκίνησαν.

 

Καλεσμένοι τους θα είναι δύο resident djs από δύο διαφορετικά γκέι πάρτι της Ευρώπης, ο Pjotr aka The Redhead Baby από το Polari πάρτι της Στοκχολμης και ο Stathis απο το Discosodoma του Λονδινου. Την βραδιά θα ανοίξει στις 23:00 ο ClubKid.

 

Pjotr aka The Redhead Baby (Polari / Red Curls) 

Αναπόσπαστο μέρος της Σουηδικής νυχτερινής ζωής για πάνω από μία δεκαετία, DJ και resident στα πιο ενδιαφέροντα πάρτι της χώρας.

 

Το 2016 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρία, Red Curls. Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν με το acid punk συγκρότημα Bottoms με remix από τον Kassem Mosse. Το 2017 κυκλοφόρησε δύο ακόμα δίσκους από το σουηδικό ποπ συγκρότημα Penelope, με remixes απο τους Physical Therapy, Roger 23 και Rolando Simmons.

 

O Pjotr είναι επίσης ένας από τους διοργανωτές των επιτυχημένων γκέι πάρτι, Polari που πραγματοποιούνται στη Στοκχόλμη.

 

Stathis (Discosodoma)

O Creative director και resident DJ του Discosodoma, Stathis, είναι δραστήριο μέλος της ηλεκτρονικής queer clubbing σκηνής της Ευρώπης. Έχει βρεθεί στα decks με καλλιτέχνες όπως οι: Discodromo, Red Axes, Jennifer Cardini, Massimiliano Pagliara, Paramida και Justin VanDerVolgen. Το εκλεκτικό του στυλ τον έχει κάνει μόνιμο καλεσμένο του NYC Downlow στο Glastonbury Festival.

 

ClubKid

Με ασταμάτητη δράση στην αθηναϊκή club σκηνή τα τελευταία 12 χρόνια, ο ClubKid συνδυάζει στα σετ του acid, disco, deep, raw, tech, tribal και old school στοιχεία. Πέραν από το 6ετές residency στο six dogs, την Cantina Social, τo Spinster, παίζει στα πάρτι της Gucci, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για guest εμφανίσεις και πρόσφατα εμφανίστηκε στο Βερολίνο όπου πλέον ξεκινάει καινούρια residency.

 

Info

Amateurboyz are Proud Of You!

9 Ιουνίου 2018

Russian Disco, Νίκης 11

Εισιτήριο: 8 ευρώ (με ποτό)

Οδηγός Διασκέδαση