Αυτό είναι το πρόγραμμα του φετινού Odyssia Festival

Η προπώληση, με ειδικές τιμές για τα early birds, μόλις ξεκίνησε

The LiFO team, 21.5.2018 | 12:00

Το Διεθνές Φεστιβάλ Οδύσσεια, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, παρουσιάζει φέτος την τρίτη του έκδοση. Στις ακτές του κόλπου του Σχίνου Κορινθίας, από τις 13 έως και τις 15 Ιουλίου επισκέπτες από διαφορετικές μεριές του κόσμου θα συναντηθούν σε μία ξεχωριστή καλοκαιρινή τοποθεσία, στο Cariocas Beach Bar που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια στην μουσική και την διασκέδαση.

 

Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα σε ένα γραφικό κόλπο, ακριβώς απέναντι από το σύμπλεγμα των Αλκυονίδων νήσων, για τρεις μέρες και τρεις νύχτες το “Τρίτο Μάτι” της Οδύσσειας (The 3D Eye Edition είναι το όνομα της φετινής θεματικής), ενεργοποιείται.

 

Το φεστιβάλ χωρίζεται φέτος σε τρεις θεματικές ημέρες, οργανωμένες σαν ένα ολοκληρωμένο 3ήμερο ταξίδι.  Δίνεται βέβαια η δυνατότητα για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και τις τρεις μέρες, να συμμετάσχουν σε μία ή δύο μέρες του φεστιβάλ.

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα του φετινού Odyssia Festival
Καθώς ο ήλιος θα πέφτει, η μουσική θα δυναμώνει στο dancefloor.

 

1η Μέρα - Dezert Daze

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις αφιερωμένες στην ερημήτικη και ασκητική ζωή, στην απομόνωση και τον διαλογισμό που προσκαλούν τους συμμετέχοντες να συνδιαλλαγούν με τον εσωτερικό τους εαυτό ενώ καθόλη τη διάρκεια θα μπορούν να βουτήξουν στην θάλασσα.

 

Καθώς ο ήλιος θα πέφτει, η μουσική θα δυναμώνει στο dancefloor. Εκεί οι Neverdogs, o Shlomi Aber και οι Proudly People επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια για την περίσταση. Μαζί τους οι: Liem, Dizharmonia, Nikolo, Nadja, Cameo, Markos Markadonatos και Alex Melis.

 

2η Μέρα - Space Odyssey

Εργαστήρια συγγραφής, ομιλίες και διάλογοι, εκπομπές λόγου, παιχνίδια μυαλού που φλερτάρουν με τον σαρκασμό, το χιούμορ και τον έρωτα, εικαστικά έργα και δράσεις, και η προέκταση του εαυτού πέρα από την γήινή του διάσταση κυριαρχούν στη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.

 

Στο μουσικό κομμάτι της ημέρας το Odyssia Festival  γιορτάζει την ενσυναίσθηση, την διορατικότητα, όλα γένους θηλυκού, με πρωταγωνίστριες δυο σύγχρονες «ιέρειες» της techno, την Anja Shneider και την Cassy. Μαζί τους, το τρίο Premiesku (Livio, Roby και George G) και οι: Manolaco, Clubkid, John Frankie & Gi και Dimitri Hatzis.

 

3η Μέρα - Ballonation 

Κυριακή, τελευταία μέρα του φεστιβάλ είναι αφιερωμένη στην γείωση, την αποσυμπίεση, την οικογένεια, το παιδί. Η Οδύσσεια παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια το Ballonation Project, ένα all day & night party εμπνευσμένο από τα θρυλικά πάρτι του David Mancuso ανοικτό σε όλη την οικογένεια και σε όλες τις ηλικίες. Δράσεις για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, συνδυάζονται με το καλό φαγητό, και την μουσική.

 

Το σκηνικό μετατρέπεται σε ένα χαρούμενο μεγάλο σπίτι όπου άλλοι κάνουν πιλάτες και γιόγκα, και άλλοι βλέπουν τον τελικό του μουντιάλ με live περιγραφή του αγώνα ενώ πιο δίπλα τα παιδιά παίζουν στον παραμυθένιο παιδότοπο. 

 

Παιχνίδια στην θάλασσα ανοίγουν την όρεξη και νόστιμα φαγητά από επιλεγμένους σεφ ετοιμάζονται ειδικά για την περίσταση. Το dancefloor ανοίγει για όλους με το ντουέτο Lovesick να δίνει τον παλμό και να προθερμαίνει για την εμφάνιση της Dj Coleen “Cosmo” Murphy. 

 

Όσοι μείνουν και τη Δευτέρα στον χώρο του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο οικογειακό brunch. 

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα του φετινού Odyssia Festival
Το φεστιβάλ χωρίζεται φέτος σε τρεις θεματικές ημέρες, οργανωμένες σαν ένα ολοκληρωμένο 3ήμερο ταξίδι.

 

Info

Odyssia Festival Καλοκαίρι 2018- The 3D Eye Edition

13,14 & 15 Ιουλίου, Σχίνος Κορινθίας

Έναρξη προπώλησης Δευτέρα 21 Μαΐου

Εισιτήριο: τα πρώτα 200 εισιτήρια για τους φίλους του φεστιβάλ θα διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 8 ευρώ μόλις.

www.facebook.com/odyssiafestival.

*Όλες οι φωτoγραφίες και βίντεος στο παρόν αποτελούν προϊόν προηγούμενων εκδόσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Οδύσσεια. Για την μεμονωμένη η αποσπασματική αναδημοσίευσή τους, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πρώτα με το φεστιβάλ στο [email protected]

Οδηγός Διασκέδαση