Synthetic hits Athens: Peggy Gou

Η Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou έρχεται στην Αθήνα, καλεσμένη του Synthetic. H πρώην fashion editor του αγγλικού «Harper’s Bazaar» έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο το 2016.

 

 Οι πρώτες της κυκλοφορίες έγιναν στη Rekids (του Radioslave) και στην Technicolour (Actress, Legowelt κ.α.). To 2018 επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Once» στην εμβληματική Ninja Τune, ενώ σύντομα αναμένεται η νέα της κυκλοφορία στη Phonica White.

28/4, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 12-15 ευρώ

 

 

One Year Celebration at Latraac with Blue Lagoon

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Latraac

 

Το Latraac γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και τη μουσική διαλέγει ο Blue Lagoon, ιδρυτής της επιτυχημένης ομάδας Κορμοράνος. Στον κήπο της οδού Λεωνίδου, δίπλα στο μοναδικό skate bowl της Αθήνας, λειτουργεί καφέ-εστιατόριο, οπότε, ακόμα και αν δεν είσαι skater, μπορείς να απολαμβάνεις τις φιγούρες των βιρτουόζων, πίνοντας το ποτό σου.

28/4, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:30, είσοδος ελεύθερη

 

 

C.Aggelopoulos/ Chevy/ A.Mitrelis

Ο resident dj Χρήστος Αγγελόπουλος επιστρέφει αυτήν την Παρασκευή στο υπόγειο του Crust με καλεσμένο τον Chevy, ένα απ΄τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της αθηναικής club σκηνής, mainman των πετυχημένων Needless parties και resident του 6 d.o.g.s. Μαζι τους ο Ανδρέας Μητρέλης απευθείας από την Πάτρα.

27/4, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:30, Είσοδος με μπύρα ή ποτό

 

 

Strap-on Unicorns: You Trip Me Up

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Strap-on Unicorns

 

Οι Strap-on unicorns παρουσιάζουν ένα show hip-hop/σύγχρονου χορού με τις: τις Eva Georgitsopoulou και Neuf. Στις μουσικές επιλογές: Rrose Sélavy και Irini Karaoglou. Special guest η Lena Kouvela και η Reiko Psema.

27/4, Second Skin, Δαμοκλέους 8, Ώρα: 23:30, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Sleepless 97 #3: DJ Lag, Jay Glass Dubs, Astytekk

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
DJ Lag

 

Ακριβώς τη στιγμή που ο μινιμαλιστικός, μπάσος ήχος της gqom σαρώνει τα κλαμπ σε Ευρώπη και Αμερική, η Hypermedium καλεί τον βασιλιά της gqom DJ Lag για ένα σκοτεινό και καυτό πάρτυ, το τρίτο της σειράς Sleepless 97 στο Temple.


Το πάρτυ θα ανοίξει με ένα live πειραματικών dub electronics από τον Jay Glass Dubs, τις διαδρομές του Asty Tekk στο ghetto funk ενώ τη βραδιά θα πλαισιώσουν με dj set ο συν-ιδρυτής της Hypermedium Akis S και η παραγωγός του Cannibalradio.com Khmer σε ένα b2b set με τον Dj Not I, σταθερή παρουσία των αθηναικών πάρτυ.

27/4, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Π33: Liber Null Berlin x Pi Electronics - Plague

Το Liber Null επιστρέφει για να επιμεληθεί μια εκδήλωση σε συνεργασία με τo Pi Electronics Label. Καλεσμένοι οι Phase Fatale και Ontal, μαζί με τους ιδρυτές του Liber Null και Pi Electronics, Unhuman και 3.14 αντίστοιχα.

28/4, Temple Athens, Ιάκχου 17, 00:30, εισ. 10 ευρώ

 

 

Shango Records Showcase

Η Shango Records δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 στην Θεσσαλονίκη από τους djs/παραγωγούς Larry SKG, Pale Penguin και τον γραφίστα Forgivmi με στόχο να προσφέρει μοντέρνα ηλεκτρονική Afro-tropical μουσική με εξεζητημένο design.

 

Την Κυριακή 29 Απριλίου το Afrotropicalismo Soundsystem της δισκογραφικής έρχεται στο six d.o.g.s για να προσφέρει μία βραδιά γεμάτη ηλεκτρονικούς χορευτικούς ήχους με μουσικές του κόσμου από τους Larry SKG και Pale Penguin καθώς και από τους καλλιτέχνες του label Akizz Beatzz, Mbaya Ritmos και Sibu.

29/4, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 20:00, εισ.: 5 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση