Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 30.3.2018 | 11:21

0-808-Basslines: Madam X

Dj, επικεφαλής του label Kaizen και διοργανώτρια clubnights, η Madam X έρχεται από την underground σκηνή του Manchester για μια βραδιά γεμάτη grime, bass και techno. Μαζί της ο error404 (a.k.a Dennis Green).


To lineup ολοκληρώνεται με τους residents του 0-808-Basslines: Eazy, Black Athena, Joseph, και ενα special vinyl mix απο τον Vaibone.

31/3, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 23:30, Εισιτήριο: 8- 10 ευρώ

 

 

Tom Findlay (Groove Armada)

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Tom Findlay

 

Ο Tom Findlay, μέλος του βραβευμένου με Grammy electronic διδύμου Groove Armada, έρχεται στο Steam για ένα μοναδική dance εμπειρία. Οι Groove Armada, πέρα από ένα συγκρότημα που κατάφερε να αναμειγνύει επιτυχημένα την electronica με το rock και το dance με τη «μαύρη» μουσική, είναι και ένα δίδυμο ικανών και ενημερωμένων djs. Μαζί του οι: Discotekken, Melorman και Lip Forensics.

30/3, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 12 ευρώ

 

 

Π32: ANFS, 3.14, Nemmett, DΛS

Η αθηναϊκή δισκογραφική Pi Electronics διοργανώνει μια βραδιά με techno και industrial ήχους στο Temple. Στο booth ο ANFS συνιδρυτής της Modal Analysis και ιθύνων νους της Vanila καθώς και οι 3.14, Nemmett και DΛS από το 'π'.

30/3, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:30, Εισιτήριο: 6 ευρώ

 

 

Habeat Records/ Cannibal Radio

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Mackenzie

 

Το δισκοπωλείο Habeat Records και ο Cannibalradio παίρνουν τους δίσκους τους και επισκέπτονται το Temple. Khmer b2b Not I ένα δίδυμο πολλά υποσχόμενο με αρκετά 90s στοιχεία θα αναλάβουν την πιο δύσκολη και σημαντική δουλειά με ένα δυνατό warmup.

 

Tη σκυτάλη παίρνουν οι Mackenzie και Miltiades (Habeat Records), γνωστό b2b με house, techno και electro στοιχεία. Τέλος οι Rena και Mr.M, παραγωγοί και residents του Cannibal Radio παίζουν μουσική μέχρι το πρωί.

31/3, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:30

 

 

Revolt!: Margaret Dygas

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Margaret Dygas

 

Το Σάββατο 31 Μαρτίου το Revolt! διοργανώνει το δεύτερο εορταστικό πάρτι για τα πέντε του χρόνια, προσκαλώντας από το Βερολίνο την γνωστή resident dj του Panorama Bar και ξεχωριστή παραγωγό της Perlon, Margaret Dygas, πλαισιωμένη από τους residents Lee Burton και Jaymod στο μεταμορφωμένο ειδικά για τη βραδιά με visuals και installation art six d.o.g.s, από τις All Matters και Reh Nagy.

31/3, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Blue Lagoon & Body Double

Οι resident djs του Κορμοράνου Blue Lagoon & Body Double επισκέπτονται την τελευταία νύχτα του Μαρτίου στο Crust για ένα dj set, στην πρώτη τους εμφάνιση στα decks του υπογείου. 

31/3, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00

Οδηγός Διασκέδαση