Perestroika: Magda

Γεννημένη στην Πολωνία, αλλά μεγαλωμένη στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Ντιτρόιτ γρήγορα ήρθε σε επαφή με την ντόπια dance σκηνή. Κομβική στιγμή γι’ αυτήν ήταν το 1998, όταν και εντάχθηκε στην Minus του Ritchie Hawtin, αναλαμβάνοντας ρόλο opening DJ στα tour του.

 

Από τότε μέχρι και τώρα η Μagda, υψηλής ποιότητας dj και performer, είναι δικαιολογημένα περιζήτητη. Παρέα με τους Troy Pierce και Marc Hoyle υπήρξε μέρος του label “Items and Things”.

 

Έχει κυκλοφορήσει συλλογές για τα Fabric και Balance και έχει ρεμιξάρει από Plastikman μέχρι και Depeche Mode. Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο, και μόνο μέχρι στιγμής άλμπουμ της, 'From The Fallen Page' στην Minus. Μαζί της στα decks θα βρεθούν o resident του six d.o.g.s, Pan καθώς και ο συνιδρυτής του Audiorama, BODJ.

20/01, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 12- 15 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Lollipop

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
JohnJohn Papadopoulos

 

Lollipop είναι όνομα των καινούριων queer πάρτι που ξεκινούν στην Αθήνα, με αρχή αυτό το Σάββατο, προς ξημερώματα Κυριακής.

Τα κομμάτια της βραδιάς θα διαλέγει ο JohnJohn Papadopoulos (από την επιτυχημένη ομάδα Banana Boys). Τα dj set του ξεχωρίζουν γιατί, αν και δεν καταφεύγει στις εύκολες mainstream επιλογές, κάνει τον κόσμο πραγματικά να χορέψει.

20/01, Beequeer, Κελέου 10, Ώρα: 00:00

 

 

Blend: Jay Lumen

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Jay Lumen

 

Το Blend υποδέχεται τον πρώτο μήνα του χρόνου στην Αθήνα και στο booth του Steam τον ιδρυτή της Footwork Records, Jay Lumen. Μαζί του οι resident djs του Blend, Mikee και Manolaco.

 

Ο πιο σημαντικός Ούγγρος εκπρόσωπος της techno, το καμάρι της Drumcode αλλά και άλλων σπουδαίων labels της ηλεκτρονικής σκηνής, όπως η Cadenza, η Pure και η Octopus Records ως δεινός παραγωγός της techno και της tech-house έχει συνεργαστεί στενά με αξιόλογους συναδέλφους του, όπως οι Green Velvet, Harvey Mckay, Gary beck, Popof, Wade, Sasha Carassi και Roberto Capuano.

 

Το 2015 ο Lumen τερμάτισε 3ος στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις techno albums του Beatport και 26ος στην αντίστοιχη «χρυσή» λίστα του Resident Advisor με τους καλύτερους DJs του πλανήτη.

20/01, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15 ευρώ

 

 

Her: Vonda7

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Vodna7

 

Το πρότζεκτ «Her» φιλοξενεί ανερχόμενες, αλλά και καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, κάποιες για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το line up θα πλαισιώνεται από Ελληνίδες DJs καλύπτοντας όλο το φάσμα της dance, από τη house ως την techno και όλα τα υποείδη τους. To line up του πρώτου event: Vonda7, Cleopatra Fyntanidou, DJ Fo, Ms Lefki.

19/01, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

The Death of Rave

Το ελληνικό label ηλεκτρονικής μουσικής Hypermedium παρουσιάζει τους Conor Thomas, Croww και Xyn Cabal. Μαζί τους ο Akis S. (Hypermedium) και η Khmer.

19/01, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 4 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση