Το Lollipop είναι ένα νέο κονσεπτικό πάρτι που μόλις προσγειώθηκε στον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης. Εμπνευστής και εκτελεστής της ιδέας μιας βραδιάς αφιερωμένης στα αγαπημένα σε όλους -και πάντα σεξουαλικά φορτισμένα- γλειφιτζούρια, ο DJ (και γνωστό party animal) JohnJohn Papadopoulos. Τον ρωτήσαμε δυο πράγματα για να προετοιμαστούμε καλύτερα!

 

— Γιατί άλλο ένα queer party; Τι το ξεχωριστό θα δούμε στο Lollipop;

Not another queer party! Το Lollipop δεν έχει κάποια ταμπέλα. Είναι για όλους όσοι θέλουν να περάσουν καλά και να χορέψουν σαν να μην τους βλέπει κανένας.

 

— Θα μοιράζετε γλειφιτζούρια;

Αυτό θα το μάθουμε το Σάββατο από κοντά! ?

 

— Εσύ ποια γεύση, σχήμα και χρώμα προτιμάς;

Το κλασικό στρογγυλό που είναι και το logo του πάρτι, σε γεύση Coca-Cola.

 

— Αναφέρεις ότι θα παίζεις queer μουσική. Τι θα ακούσουμε σίγουρα το Σάββατο;

Ο όρος queer μουσική προκύπτει από τον χώρο που στεγάζει το πάρτι. Ενδεικτικά 4 κομμάτια που θα χορέψουμε σίγουρα το Σάββατο:

 

 

 

 

 

 

 

 

— Τι πιστεύεις ότι λείπει από την queer σκηνή της Αθήνας ειδικότερα και από τη νύχτα γενικότερα;

Πιστεύω πως η queer σκηνή στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Υπάρχουν χώροι και events που δίνουν βήμα σε κοινό, performers, εικαστικούς και μουσικούς για να εκφραστούν και να διασκεδάσουν. Αυτό κάνει και το BEqueer. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται καλύτερα τα πράγματα.

 

— Πώς να ντυθούμε το Σάββατο;

Όπως αισθάνεται ο καθένας άνετα για να διασκεδάσει. Dancing shoes, dress to impress, undress... Εξάλλου, what happens at Lollipop, stays at Lollipop! Ραντεβού στο dancefloor.

 

Ένα νέο πάρτι αφιερωμένο στα αγαπημένα μας γλειφιτζούρια

 

Info

Lollipop

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, 23:59

BEqueer (Κελεού 10, Γκάζι)

Facebook event

Οδηγός Διασκέδαση