Level Up: Crim3s

Παιδιά του περιθωρίου, η Sadie Pinn και ο Rou Rot γνωρίστηκαν όταν συγκατοικούσαν σε μια αποθήκη στο βόρειο Λονδίνο. Μέσα από τη μουσική τους και τα squat rave parties που διοργάνωναν στη βρετανική πρωτεύουσα κατάφεραν να αναδειχθούν σε ένα από τα επιδραστικότερα witch house acts, διατηρώντας την DIY αισθητική τους, παρά τις συνεργασίες τους με ονόματα όπως οι Crystal Castles και η Charli XCX. Το Σάββατο επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα live set και ένα rave after party.

13/1, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, 22:00, εισ.: από 10 ευρώ

 

 

Pineapple Flox

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
FlökosH

 

Rap, grime instrumentals, footwork, bashment, memphis rap και αποκλειστικά dubplates. Στα controls οι: FlökosH, Black Athena, † I M E 9 4 και D0G2TH.

13/01, Crust, Πρωτογένους 13, Ώρα: 23:00

 

 

Andrew Weatherall

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
O Andrew Weatherall ήταν ο πρώτος που συνδύασε τον ροκ με τον dance ήχο.

 

Ο Βρετανός Dj και παραγωγός ξεκίνησε την καριέρα του λίγο πριν την έκρηξη της acid house στην Αγγλία, στα τέλη των '80s αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός με την δουλειά του για το άλμπουμ «Screamadelica» των Primal Scream το 1991.

 

Ήταν ο πρώτος που συνδύασε τον ροκ με τον dance ήχο. Ακολούθησαν μουσικοί πειραματισμοί που τον έφεραν πιο κοντά στην underground σκηνή αλλά και διάφορα projects, με πιο γνωστά αυτά των Sabres of Paradise και Two Lone Swordsmen.

 

Έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς djs όπως οι Richard Fearless, Ivan Smagghe, Ewan Pearson και Daniel Avery και μεταξύ άλλων έχει κάνει remixes για τους Noel Galagher, Julian Cope και Atari Teenage Riot.

13/01, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 02:00, εισ.: 10- 12 ευρώ

 

 

6 years Lower Parts

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Η Lower Parts γίνεται έξι χρονών.

 

Η Lower Parts γίνεται έξι χρονών και κάνει πάρτι με drum machines, synthesizers και βινύλια. Η βραδιά θα περιλαμβάνει live και DJ sets από τους Liegota, Necker Cube, DJ Problems vs Devika, Asty Tekk vs Γ.

12/1, Temple Athens, Ιάκχου 17, 00:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Giganta

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Giganta

 

Η Giganta πρωτοέφτιαξε δική της μουσική το 2007 με το όνομα Μαγνητόφωνο. Από το 2010 υιοθέτησε το Giganta κι έφτασε να κυκλοφορεί την σοφιστικέ techno της σε ετικέτες όπως η Werk Discs και η Ninja Tune. Έχει μάλιστα καινούρια δουλειά, ένα EP με τίτλο Forever που είναι διαθέσιμο ψηφιακά από το label των Black Athena.

12/01, Handlebar, Μελανθίου 8, Ψυρρή, Ώρα: 21:00

Οδηγός Διασκέδαση