Seds: Miss Kittin

H Miss Kittin, με καταγωγή από την Grenoble, μια πόλη στα νοτιανατολικά των Άλπεων έχει διανύσει τα τελευταία 20 χρόνια μια φανταστική πορεία χάρη σε κομμάτια όπως τα “Frank Sinatra”, “Life on MTV”, “Rippin Kittin” και “Kittin is high”.

 

Έχει υπάρξει μούσα του Karl Lagerfeld, έχει βρεθεί στη σκηνή των μεγαλύτερων festival και αποτελεί την βασική resident των Music On parties του Marco Carola.

06/01, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15- 20 ευρώ

 

 

Diskotekken

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Παναγιώτης Μένεγος

 

Ο Παναγιώτης Μένεγος & Χρήστος Αγγελόπουλος ξεκινούν τη χρονιά παίζοντας indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι και acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers.

06/01, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00

 

 

Watt: Reinier Zonneveld

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Παραγωγές του Zonneveld έχουν κυκλοφορήσει σε labels όπως: Minus (Richie Hawtin) Intec (Carl Cox) Stil vor talent (Oliver Koletzki).

 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Ολλανδός Reinier Zonneveld κατακτά την σύγχρονη techno με Νο1 επιτυχίες στα chart, εμφανίσεις στις 5 ηπείρους, releases στα μεγαλύτερα labels του χώρου και δυναμικά live set.

 

Παραγωγές του έχουν κυκλοφορήσει σε labels όπως: Minus (Richie Hawtin) Intec (Carl Cox) Stil vor talent (Oliver Koletzki).

06/01, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 13 ευρώ

 

 

Wade

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Το στυλ του Wade περιλαμβάνει tech house, house και deep house ήχους.

 

Ο Wade γεννήθηκε το 1991 σε μια πόλη κοντά στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Στα 19 άρχισε να φτιάχνει μουσική και τρία χρόνια αργότερα, το 2003, κατάφερε 35 κομμάτια του να βρεθούν στα τα top tech house κομμάτια του Beatport. Το στυλ του περιλαμβάνει tech house, house και deep house ήχους.

 

Μαζί του στο booth του Ritual θα βρεθούν οι Playground residents, Viton, Jon Tsamis Soulfellaz και Antoni Bios.

05/01, Ritual Club, Λουκιανού 8, Κολωνάκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Petar Dundov

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Petar Dundov

 

Ο Κροάτης Petar Dundov παίζει techno με βασανιστικό «χτίσιμο» του momentum και το επαναλαμβανόμενο beat του βερολινέζικου στυλ.

05/01, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 210 3412120, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: TBA

Οδηγός Διασκέδαση