Athens Ghetto w/ Nadia Rose

Με καταγωγή από το Croydon της Βρετανίας, η 23χρονη Nadia έκανε την εμφάνισή της στην μουσική σκηνή το 2016 και αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις female rapper των τελευταίων ετών. Η καλλιτέχνις έχει παίξει σε φεστιβάλ όπως το Reading, το Wireless και το Glastonbury και σε πάρτι του Dazed & Confused της Adidas και του NME. Στο Studio24, θα μοιράζεται τα decks με τους: Grandboiz (DJ March/ Bugzy Beats/ Tenzo Black) και Demar X Hardpan.

17/11, Studio 24, Δεκελέων 26, Ώρα: 23:45, Εισιτήριο: 15 ευρώ (με ποτό)

 

 

Danniel Selfmade/ Mehmet Ozbek/ Mikee/ Dio Jr

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Danniel Selfmade

 

Ένα χρόνο μετά το τελευταίο του σετ στην Αθήνα, ο Danniel Selfmade, ο ανερχόμενος Ισπανός dj, παραγωγός και δημιουργός των Infamous Recordings και Rats Lab, επιστρέφει καλεσμένος της Deep Phase. Μαζί του στα decks θα είναι και ο ταλαντούχος Τούρκος dj και παραγωγός, Mehmet Ozbek.

17/11, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

BananaClassic

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Τα Banana Boys επιστρέφουν στο Upstairs του Booze.

 

Τα Banana Boys, διοργανωτές των πιο πρωτότυπων πάρτι, επιστρέφουν σε μια από τις αγαπημένες και κλασικές τους βάσεις, το Upstairs του Booze. Όπως πάντα, στις μουσικές επιλογές ο JohnJohn Papadopoulos, εγγυάται χορό μέχρι εξάντλησης και μπανάνες για γρήγορο recharge.

18/11, Booze Cooperativa, Kολοκοτρώνη 57, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Raining Blood

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Το blood rave θα στηθεί στο Main Floor του club με ειδικές ντουζιέρες που θα βρέχουν συνθετικό αίμα.

 

Σκέψου ότι βρίσκεσαι σε ένα club και ξαφνικά αίμα αρχίζει να πέφτει από το ταβάνι. Όσοι θέλουν να ζήσουν την εναρκτήρια σκηνή του Blade, την ταινία τρόμου και δράσης από τα ‘90s, στο θεματικό πάρτι του Second Skin θα έχουν την ευκαιρία τους.

 

Το blood rave θα στηθεί στο Main Floor του club με ειδικές ντουζιέρες που θα βρέχουν συνθετικό αίμα. Στη σκηνή, gore μαγικά από τον Illusionist Filip και στα ηχεία industrial, metal και industrial rock από τον George Fakinos και τον Dr. D.

18/11, Second Skin, Δαμοκλέους 8, Ώρα: 23:45, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Clubkid/ Marsha

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Marsha

 

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ο ClubKid επιστρέφει για το μηνιαίο του residency στο Spinster. Αυτή τη φορά με καλεσμένη την αγαπημένη του φίλη και μία από τις αρτιότερες γυναικείες παρουσίες της εγχώριας dance σκηνής, τη Marsha.

18/11, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 22:00

Οδηγός Διασκέδαση