Tornado Wallace

Το αθηναϊκό mobile party των Needless συμπράττει με το club project του Clubkid, Danceteria, που συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια ζωής, και μαζί υποδέχονται στο six d.o.g.s τον ανερχόμενο Αυστραλό DJ και παραγωγό, Tornado Wallace.

 

Ο Tornado Wallace κατάγεται από την Μελβούρνη αλλά τα τελευταία χρόνια μένει στο Βερολίνο, όπου φτιάχνει μουσική και παίζει καταπληκτικούς δίσκους σχεδόν μια δεκαετία τώρα, δισκογραφώντας παράλληλα για hot labels όπως τα ESP Institute και Beats In Space. Tο ντεμπούτο άλμπουμ του «Lonely Planet» κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος από την Running Back του Gerd Janson. Ο ήχος του είναι ένας συνδυασμός deep και acid house, μεταλαγμένης disco, electro και χορευτικής electronica με old-school αναφορές και balearic ηχοχρώματα.

 

Μαζί του στα decks του six d.o.g.s οι resident DJs του Needless, Mr.Z και Chevy σε B2B και ο ιδρυτής του Danceteria, Clubkid.

4/11, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 8 ευρώ

 

 

Velvet Room στο Μπάγκειον: Kormoranos Special

Τα party του Σαββατοκύριακου
O Κορμοράνος και το Velvet Room συναντιούνται στο ξενοδοχείο Μπάγκειον.

 

O Κορμοράνος και το Velvet Room συναντιούνται στο ξενοδοχείο Μπάγκειον για ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανές εμφανίσεις από τους: Montero, Mary Ocher, Hand & Leg και dj set από τον Body Double και τον Blue Lagoon.

3/11, Μπάγκειον, Πλατεία Ομονοίας 18, Ώρα: 21:30, Εισιτήριο: 3 ευρώ

 

 

I Hate Models

Τα party του Σαββατοκύριακου
I Hate Models

 

Η Electric Pressure παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον μυστηριώδη DJ και παραγωγό, I Hate Models. Σε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια, ο I Hate Models έχει παρουσιάσει μια σειρά κυκλοφοριών στις Khemia, Arts, Voitax, OBSCUUR, Artscore, Toxic Waste Buried, Arries Records και πρόσφατα στην Monnom Black. Ο ήχος του ακροβατεί ανάμεσα στην techno, το post punk, την EBM και τo rave. Μαζί του, o Jerm της Analogue και o Echo Flex της Electric Pressure.

3/11, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 8 ευρώ

 

 

James Lavelle

Τα party του Σαββατοκύριακου
James Lavelle

 

Το In-Edit Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και γιορτάζει την έναρξη του με ένα προ-φεστιβαλικό πάρτι, έχοντας καλεσμένο τον James Lavelle, τον σπουδαίο εκπρόσωπο της παγκόσμιας τριπ χοπ σκηνής.

 

 Ο καλλιτέχνης που επηρέασε όσο λίγοι το μουσικό τοπίο της δεκαετίας του ’90 θα παίξει μουσική στο Ρομάντσο την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Το πάρτι θα ανοίξει λίγο μετά τις 22:00 το Street Outdoors Soundsystem (GR), ένα DJ crew αποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles John, Jose Amba & Polatof, με κομμάτια από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco. Την επόμενη ημέρα, ο Lavelle θα βρεθεί στη Στέγη και θα μιλήσει με το κοινό, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ The Man From Mo’ Wax. Το In-Edit θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 17 σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ.

3/11, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 22:00, Εισιτήριο: 8 ευρώ

 

 

Drag me baby one more time

Τα party του Σαββατοκύριακου
Vanessa Cardui

 

Η DJ Irini Karaoglou και οι drag queens Zackie Oh και Vanessa Cardui επιστρέφουν στο Death Disco για ένα ακόμα drag party.

3/11, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση