The Dreamer & Simeon have Love Issues

O Dreamer είναι φωτογράφος και visual - artist με αδυναμία στα electro beats και synths. Τα DJ set του είναι μία μίξη nudisco και electro. Aπόψε συναντιέται στα decks του Spinster με τον Simeon Mavrides. Το δυναμικό αυτό ντουέτο υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.

20/10, Spinster, Ικτίνου 3, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

8 χρόνια six d.o.g.s

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
το six d.o.g.s γιορτάζει τα 8 του χρόνια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτι.

 

Έχοντας ήδη κάνει δώρο στον εαυτό του καινούριο ηχοσύστημα (το VOID Acoustics Tri Motion) το six d.o.g.s γιορτάζει τα 8 του χρόνια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτι. Πρώτη θα ευχηθεί χρόνια πολλά η Nalyssa Green, την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσουν οι No Clear Mind. Πριν, μετά και στο ενδιάμεσο, από τα decks θα παρελάσει πλειάδα αγαπημένων DJs και πιο συγκεκριμένα οι: Devika, Sepho, Mr. M, Morah, Bonebrokk, Marsha, Fragk & Gl, Chevy, Tolis Q και Lex.

20/10 & 21/10, 6 D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Cicuendez/ Jonn/ Trixx/ Kronos

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Ciquendez

 

Ο Alberto, γνωστός ως Ciquendez είναι γέννημα θρέμα της Ισπανικής πόλης Toledo όπου ζει και εργάζεται ως Dj και παραγωγός. Η έλξη προς η μουσική ήρθε πολύ νωρίς γι’ αυτόν, μόλις στα 13 του χρόνια. Μέχρι την ηλικία των 20 είχε ήδη αναπτύξει τις δεξιότητες που θα του επέτρεπαν την είσοδο του στο χώρο της παραγωγής. Τα κομμάτια του παίζονται από πολύ μεγάλα ονόματα της σκηνής όπως: Shlomi Aber, Rhadoo, Francesca Lombardo, Butch, Martin Eyerer, Los Suruba, Nicole Moudaber, Leon, Kaiserdisco, Nick Curly, Audiofly, Joseph Capriati, Michel de Hey και Richie Hawtin.

20/10, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 23:00

 

 

Chris Kontos

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Chris Kontos

 

Ο φωτογράφος μόδας, Dj και εκδότης του Kennedy Magazine διαλέγει μουσικές από τις 21:00 στο Latraac.

21/10, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Radio Slave

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Radio Slave

 

O Bρετανός Matt Edwards, ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Rekids, παράγει μουσική με διάφορα ψευδώνυμα, όπως Quiet Village, Sea Devil, Rekid, το γνωστότερο όμως είναι το Radio Slave, με το οποίο έχει υπογράψει και τις μεγαλύτερές του επιτυχίες, “No sleep”, “My bleep”, “Bell clap dance”. Το Dj Mag τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους remixer όλων των εποχών και τον έχει βραβεύσει ως τον “καλύτερο Βρετανό παραγωγό”. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj στο θρυλικό Milk Bar του Λονδίνου το '92, για να γίνει resident στο Ministry of Sound. H καριέρα του εκτοξεύτηκε με gigs στα πιο γνωστά club και festival του κόσμου. Οι εμφανίσεις του στο Panorama Bar (Berghain), το Rex Club (Paris), το Space (Ibiza) και το Womb (Tokyo), τον κατατάσσουν στους πιο hot καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

21/10, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 00:00, εισ.: 15 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση