Marcel Dettmann

Ο Dettmann αποτελεί μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης techno. Γέννημα-θρέμμα της βερολινέζικης κουλτούρας γαλουχήθηκε μουσικά μέσα σε «ιερά» clubs, όπως το E-Werk και το Tresor, ώσπου το ταλέντο και το πάθος του για τη μουσική τον οδήγησαν από το dancefloor στο booth. Ξεκίνησε ως resident του Ostgut και μετέπειτα του Berghain, του οποίου πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

 

Στο ενεργητικό του έχει μεταξύ άλλων, δύο προσωπικά album στην Ostgut Ton, αναρίθμητα singles και remixes σε κορυφαία labels, καθώς και συλλογές για ετικέτες όπως οι Fabric, Dekmantel και K7, καθώς πέρα από τρομερός club DJ έχει τη φήμη και αλάθητου selector. H μουσική του παραγωγή τέλος ξεφεύγει από τα στενά όρια των clubs καθώς έχει συνθέσει έργα για film και διάφορα εικαστικά project.

6/10, , 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 15- 20 ευρώ

 

 

Cassy

 

Τα party του Σαββατοκύριακου
Cassy

 

H πρώτη διεθνής καλεσμένη της σεζόν για το Perestroika είναι η Αυστριακή DJ και παραγωγός Cassy, με εικοσαετή καριέρα και εμφανίσεις στα μεγαλύτερα dance stages και φεστιβάλ του πλανήτη. Ο ήχος της είναι μια μείξη house και techno με ζεστασιά, βάθος και κομψότητα. Μαζί της στα decks σε intro και outro set, το δίδυμο των Gus & Bonso και ο ιδρυτής του Danceteria project, ClubKid.

7/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Lapalux

 

Τα party του Σαββατοκύριακου
Lapalux

 

Ο πολυσχιδής παραγωγός της Brainfeeder (της δισκογραφικής του Flying Lotus), ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από την «Independent» «ο Barry White της electronica», έρχεται για την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα. O Lapalux, που έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το Sónar και το Field Day, κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, τον «Nostalchic», το 2013 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αντίστοιχη αναγνώριση είχε και ο επόμενος δίσκος του, ο «Lustmore» (2015), που εξαντλήθηκε αμέσως. Ο Ιούνιος του 2017 έφερε το «Ruinism», το τρίτο του άλμπουμ στην Brainfeeder, το οποίο κινείται σε πιο σκοτεινά μονοπάτια.

6/10, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, εισ.: 10-13 ευρώ

 

 

Gerard Gets Worried at Latraac

 

Τα party του Σαββατοκύριακου
Latraac

 

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος των The Rattler Proxy προσπαθεί να ξεπεράσει τη φοβία του για τις σανίδες του skate διαλέγοντας μουσικές από τις 21:00 στο Latraac.

6/10, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Spank

 

Τα party του Σαββατοκύριακου

 

Tα πρώτα διαδραστικά Role Play - BDSM sex parties της Ελλάδας, μετακομίζουν σε νέα τοποθεσία στο κέντρο της πρωτεύουσας στο Modu. Στα «Spank» parties μπορείς να μεταμορφωθείς, να παίξεις, να χορέψεις, να διασκεδάσεις χωρίς taboo, σε ένα playground ενηλίκων, ενώ guest djs θα επιλέγουν τις πιο σέξι ηλεκτρονικές μουσικές τους. Στο μεγάλο οpening party του Σαββάτου θα συμμετέχει η Μiss Iron από την Ουγγαρία και κορυφαίοι fetish και sex performers. Στα decks το δημοφιλές εκκεντρικό δίδυμο «Αlways Late». Μαζί τους στο άνοιγμα της βραδιάς ο dj SpitfiRe.

7/10, Modu, Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, 12:00, εισ.: 10 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση