Η καλλιτεχνική πλευρά του τατουάζ στο Athens Tattoo Expo 2017

Ογδόντα από τους καλύτερους tattoo artists της χώρας στο Ωδείο Αθηνών

The LiFO team, 6.10.2017 | 14:32

 

Το 2ο σε σειρά Athens Tattoo Expo που πραγματοποιείται στις 7-8 Οκτωβρίου, στο εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης, έρχεται για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists να αναδείξουν τη δουλειά και την τέχνη τους.

 

Στην διήμερη έκθεση που είναι αφιερωμένη στην τέχνη των tattoo παίρνουν μέρος 80 από τους καλύτερους tattoo artists της χώρας. Η διοργάνωσή του Athens Tattoo Expo είναι μια είναι μια πρωτοβουλία της Red and White productions, η οποία είναι και η διοργανώτρια ομάδα του Athens International Tatoo Convention, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τατουάζ στην Ευρώπη. Αν και το Athens Tattoo Expo αποτελεί event μικρότερης εμβέλειας, έχει στόχο να αναδείξει την πιο καλλιτεχνική και ιδιαίτερη πλευρά της ελληνικής κοινότητας tattoo.

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τους καλύτερους tattoo artists σε δράση καθώς και dj sets, ζωντανή μουσική, graffiti shows, skate shows, body painting και πολλά άλλα.

 

Info

7 & 8 Οκτωβρίου 2017

Ωδείο Αθηνών

Βασ. Γεωργίου B 17, Αθήνα

 

Οδηγός Διασκέδαση