Club Opening Weekend

Τα Club Nights του six d.o.g.s επιστρέφουν στο Gig Space της Αβραμιώτου με ένα μεγάλο, διήμερο opening party με ελεύθερη είσοδο. Ξεκίνημα με την καθιερωμένα techno Παρασκευή και ένα line up αποτελούμενο από τους: Mackenzie, ιδιοκτήτη του Habeat Records και συνδιοργανωτή των Default parties, Rena, μια από τις επιφανέστερες γυναικείες techno παρουσίες στη χώρα και μέλος του Cannibal Radio, Cirkle, resident των Vault 88 parties και ανερχόμενο μουσικό παραγωγό, καθώς και A.Metz και Jerm, 2/3 των Analogue, ενός απο τα καλύτερα techno party teams & labels της χώρας.

 

Το Σάββατο θα σημάνει την επανεκκίνηση του Perestroika project, αφιερωμένου στο σύνολο του house ήχου. Από το booth θα παρελάσουν οι Mr. Roussos και K.atou, μέλη του Revolt, ο Lee Burton, από τους επιφανέστερους εγχώριους μουσικούς παραγωγούς στον ήχο του, ο Bengoa, ιδιοκτήτης της Blindstich Records και τέλος ο Pan, resident και head manager του six d.o.g.s.

29- 30/09, 6 D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 24:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Montero

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Έργο του εικαστικού και μουσικού Ben Montero.

 

O Montero είναι ο εικαστικός και μουσικός Ben Montero. Κινείται στο πλαίσιο της πλούσιας soft rock παράδοσης, ανανεώνοντας το ρομαντικό κλασικισμό της χρυσής εποχής του ερωτικού τραγουδιού με μια ψυχεδελική ποπ παλέτα. O καλλιτέχνης κατάγεται από την Μελβούρνη της Αυστραλίας και, με βάση την Αθήνα, έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του εμφανίσεις οι οποίες θα κορυφωθούν με το πανευρωπαϊκό τουρ, support στον Mac Demarco, τον Νοέμβριο του 2017. Έχει ήδη έτοιμο τον πρώτο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018, οποίος ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Mark Ronson στο Λονδίνο με παραγωγή του Jay Watson των Tame Impala.

29/09, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Strap-on Unicorns, Cumback Party

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Strap-on Unicorns

 

Οι Strap-on Unicorns επιστρέφουν στο Second Skin Club και μαζί τους οι αγαπημένες drag queens: Zackie Oh, ΔούΚISSα και Vanessa Cardui. Στις μουσικές επιλογές: Rrose Sélavy και Irini Karaoglou με electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave και R&B. Special guests: Lena Kouvela, Reiko Psema.

29/09, Second Skin, Δαμοκλέους 8, 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

LUM

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
LUM

 

Ο Αργεντίνος Sebastian Gandine, ευρέως γνωστός ως LUM, με βάση τo Τουλούμ του Μεξικού, μετά το Scorpios και το Burning Man επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα. Ο Lum έρχεται να παρουσιάσει ένα σετ εσωτερικής αναζήτησης μέσα από ήχους εμπνευσμένους από την αγάπη του για τη φύση. Η μουσική του ποικίλει από ηλεκτρονική downtempo με έθνικ στοιχεία σε υψηλούς χορευτικούς ρυθμούς με στοιχεία house, dub. Την μουσική πριν και μετά τον Lum θα αναλάβει η Marsha.

30/09, Mosaiko Cocktail Bar, Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Bad Spencer

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Bad Spencer

 

O Bad Spencer είναι μέλος και resident DJ της DIY mobile party ομάδας Yes it does!! Sure it does!! που εδώ και 9 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ως DJ δεν του αρέσει να κατηγοριοποιείται πίσω από μια ταμπέλα και ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να παίξει πολυσχιδή set απάρτιζόμενα από πολλά μουσικά είδη. Έχει εμφανιστεί σε πολλά parties εντός και εκτός Αθηνών αλλά και στο Λονδίνο δίπλα σε DJs όπως Erol Alkan, Greg Wilson, Cosmo Vitelli, Trevor Jackson, Shit Robot, The Glimmers, The Magician, Serge Santiago Eric "Dr Dunks" Duncan, Bottin, Duke Dumont, Rory Philips κ.α.

30/09, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση