O Kormoranos κάθε καλοκαίρι μεταφέρει τα πάρτι του στην Αίγινα και συγκεκριμένα στο μπαρ Περδικιώτικα. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που πάει εκεί και έχει καλεσμένο τον Moscoman από το Tel Aviv για ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο 29 Ιουλίου, το πιο φιλόδοξο που έχει κάνει εκεί ως τώρα. Μας απαντάει σε μερικές ερωτήσεις για το λόγο που έχει διαλέξει αυτήν την τοποθεσία και ο Body Double που θα παίξει πριν τον γνωστό DJ φτιάχνει ένα mix αποκλειστικά για τo LIFO.gr.

 

— Πόσα χρόνια κάνετε τα πάρτι στην Αίγινα;

Τα Περδικιώτικα υπάρχουν - υπό άλλη διεύθυνση - από το 1977. Τα παιδιά που το έχουν και το διαχειρίζονται τώρα ανέλαβαν το 2012 και από νωρίς άρχισαν να διοργανώνουν κάποια live και κάποια αυτόνομα dj sets, ανάμεσα στα οποία και αρκετά με τον Blue Lagoon (εμένα). Πέρσι τον Αύγουστο, δοκιμάσαμε κάτι μεγαλύτερο σε συνεργασία με το Odyssia Festival, σαν pre-party της επίσημης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου, με καλεσμένο τον Ολλανδό Dollkraut και η εμπειρία ήταν πολύ καλή.


— Τι ξεχωριστό έχει το συγκεκριμένο μέρος;

Είναι πολύ συμπαθείς και ανοιχτόμυαλοι αυτοί που το έχουν.

 

— Το καλύτερο πάρτι που έχει γίνει εκεί;

Εκείνο που σκαρφάλωσε ο Blue Lagoon στο πατάρι.


— Πώς αποφασίσατε να φέρετε φέτος τον Moscoman; Χάρηκε με την πρόταση;

Η περσινή συνεργασία σε κάτι μεγαλύτερο ήταν πάρα πολύ πετυχημένη οπότε ψάχναμε από νωρίς μαζί με το μαγαζί κάτι δυνατό κι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Του Moscoman ξέραμε ότι του αρέσει πολύ να έρχεται στην Ελλάδα (πρώτοι τον είχαν φέρει οι Amateurboyz και μετά εμείς στο Death Disco) και είναι από τους djs που δεν αποφεύγουν τα μικρά ή τα λιγότερο δοκιμασμένα μέρη. Φέτος, με τον προσωπικό δίσκο του στην ESP Institute του Lovefingers και συνεχείς κυκλοφορίες στις δικές του Disco Halal και Treisar, βρίσκεται σε πολύ καλή φάση και τον περιμένουμε πώς και πώς!


— Ποιος είναι ο Body Double;

Είναι ο Θάνος, του εικαστικού ντουέτου Versaweiss. Είναι φίλος και εξωτερικός συνεργάτης του Κορμοράνου πολλά χρόνια τώρα αλλά σχετικά πρόσφατα μόνο αποφασίσαμε να τον εντάξουμε κι επισήμως ως resident dj. Το μιξ που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση έχει πολλές αναφορές στον ήχο που χαρακτηρίζει τον καλεσμένο μας (Moscoman) αλλά και πολλούς από τους φίλους του ευρύτερου μουσικού κύκλου του (Red Axes, Manfredas, Rebolledo κλπ).


— Τρία tips για το ταξίδι και το πάρτι;

1. Μονή, το νησάκι δυτικά της Πέρδικας.

2. Ναός της Αφαίας.

3. Ελάτε από νωρίς.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΙΧΤΑPE ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο BODY DOUBLE ΓΙΑ ΤO LIFO.GR

 


Στο πάρτι θα παίξουν εκτός από τον Moscoman, οι Blue Lagoon, Body Double και ο Nicolas. Tο Σάββατο στις 29 Ιουλίου στα Περδικιώτικα στην Αίγινα (Αφαίας 38)

Οδηγός Διασκέδαση