— Πώς προέκυψε η φάση με τη Μαρίνα Σάττι;

Θέλαμε καιρό να φέρουμε ένα live act σε κάποιο πάρτι, πέρα των drag shows που μέχρι στιγμής έχουμε φιλοξενήσει. Θεωρήσαμε πως η Μαρίνα μάς ταιριάζει, την προσεγγίσαμε, συμφωνήσαμε, βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία και ήρθε το «BananaBoys Go Magic!» στις 24 Ιουνίου στο Ρομάντσο.

 

— Υπάρχει μυστικό για ένα πετυχημένο πάρτι; Ποιο είναι;

Εάν υπάρχει όντως κάποιο μυστικό, ας το πει και σ' εμάς κάποιος. Εμείς μαζέψαμε όλα όσα κάνουν εμάς να περνάμε καλά, τα βάλαμε στα δικά μας πάρτι και, απ' ό,τι φαίνεται, λειτουργούν. Από 'κει και πέρα, είναι θέμα γούστου μάλλον!

 

— Ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο για τη βραδιά;

Αυτό που σε βολεύει για να χορεύεις για ώρες! Θες να είσαι εξτραβαγκάν ή extreme; Ταιριάζει. Θες να είσαι μινιμάλ ή ημίγυμνος; Ταιριάζει. Θες να είσαι στο θέμα ή σε ένα δικό σου θέμα; Ταιριάζει. Όλα τα ντυσίματα είναι κατάλληλα.

 

BananaBoys Go Magic με τη Μαρίνα Σάττι, αλλά λίγο πριν το μεγάλο πάρτι τους ετοίμασαν ένα αποκλειστικό mixtape για το LIFO.gr
JohnJohn Papadopoulos

 

— Σκοπός ενός πάρτι είναι να χορέψει ο κόσμος;

O σκοπός είναι να διασκεδάσει, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει πει κανείς/καμιά «Α, εγώ πήγα σε ένα BananaBoys και δεν χόρεψα καθόλου».

 

— Ποιο είναι το ιδανικό πάρτι για εσάς; Ή, τι θέλετε εσείς να γίνει ώστε ένα πάρτι να αγγίξει την τελειότητα;

Ιδανικό είναι το πάρτι όταν έχεις χορέψει πολύ, έχεις κλείσει έστω και μία στιγμή τα μάτια σου, ακούγοντας ένα τραγούδι που γουστάρεις πολύ κι έχεις καιρό να ακούσεις, ή ανακαλύπτοντας ένα κομμάτι που δεν ήξερες, αλλά σε τρελαίνει, έχεις γνωρίσει έστω και έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο, έχεις δώσει έστω και ένα φιλί και έχεις ιδρώσει πολύ. Ένα ιδανικό πάρτι έχει ωραία μουσική και καθαρό ήχο, ωραία ποτά και ευχάριστο προσωπικό σε έναν ενδιαφέροντα χώρο με ωραίο concept και γύρω σου χαρούμενους ανθρώπους στην ίδια φάση με σένα. Αν, τώρα, έχει και κανένα φοβερό σόου, ακόμα καλύτερα.

 

 

Info:

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
BIOS Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος ελεύθερη

 

Οδηγός Διασκέδαση