5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του Lifo.gr

Newsroom 7.6.2017 | 14:43

Prom Night στο Deree

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου το six d.o.g.s ανηφορίζει στην Αγία Παρασκευή καλεσμένο του Deree – The American College of Greece, ανοίγοντας το Deree Open Fest. Εκεί θα στηθεί ένα αυθεντικό prom party βγαλμένο κατευθείαν από αμερικάνικο teen movie. To prom δεν θα αφορά μόνο τους πραγματικούς αποφοίτους και φοιτητές του Deree αλλά οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει.

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς με 50s και 60s Doo-wop αμερικανικά τραγούδια επιλεγμένα από τον Gerard Papasimakopoulo. Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει ο George Zervos, ιδρυτικό μέλος των Penny & The Swingin' Cats και μοναδικός Έλληνας Elvis Impersonator με τη μπάντα του. Το πάρτυ θα κορυφωθεί με ολονύκτια DJ Set από τους Laternative και τους BOCADA (Κωνσταντίνο Μπόλα, Νταϊάνα Βαρδαξή & Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο), οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα tailor-made DJ Set στο ιδιαίτερο πλαίσιο της βραδιάς, με 70s και 80s Prom Night Anthems.

 

09/06

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 210 6009800

Ώρα: 22:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

A Threesome on ACiD

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την πίστη τους στην ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateurboyz της Αθήνας, το DISCOSÓDOMA του Λονδίνoυ και το CockTail d’Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s, το 'A Threesome on AciD', με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διεξάγεται την ίδια μέρα στην Αθήνα.

 

10/06

6 D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210 3210510

Ώρα: 23:00, Εισιτήριο: 7 ευρώ

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Yid!!Sid!!: A Summer Rooftop Get-together

Οι φίλοι του Yid!!Sid!! συναντιούνται στην ταράτσα του Ρομάντσο στην Αναξαγόρα, από τις 20:00 μέχρι τις πρώτες ώρες της Δευτέρας για χορό, ποτά και συζήτηση. Εκτός από τους resident djs: Bad Spencer και The Dreamer καλεσμένοι θα είναι οι: Polatof και Jiles John καθώς και ο Disco Juice του διδύμου των Parallel Sensations.

 

11/06

BIOS Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 210 3425335

Ώρα: 20:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τόσα Καλοκαίρια

Οι Holy Salt παρουσιάζουν το πρώτο τους θεματικό event για το καλοκαίρι, στη ταράτσα του Spiti Yoga, με ήλιο και θέα την Ακρόπολη. Το dress code: μαγιό, σαγιονάρα, αντηλιακό, καπέλο, παρεό. Δεν θα λείπουν τα cocktail και οι street food επιλογές. Σε χαλαρές μουσικές επιλογές, κατάλληλες για τα ηλιοβασιλέματα, η Φιλίππα Δημητριάδη.

 

11/06

SPITI YOGA

Λεωχάρους 6, 694 806 0953

Ώρα: 17:00-24:00

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Utopia Pride Festival

Το Utopia Pride Festival έρχεται στην Αθήνα τις ημέρες του Athens Pride (9- 12 Ιουνίου) και υπόσχεται τρεις μέρες ατελείωτου πάρτι. Το έναυσμα δίνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο apartment club (Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι) με το μεγάλο οpening party. Εδώ θα βρείτε ένα από τα πιο επιτυχημένα party brands παγκοσμίως, το Action porno, με τέσσερεις κορυφαίους πορνοστάρ: τον Wagner Vittoria και τον Diego Lauzen από τη Βραζιλία, Jonathan Best από την Ιρλανδία και τον Tommy Hawk από την Κούβα, σε ένα μεγάλο show. Την βραδιά θα ξεσηκώνουν με την μουσική τους οι διεθνείς djs: Leomeo (Γαλλία) Gsp (Ελλάδα) και Kappa Nee (Ελλάδα).

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, μετά τη μεγάλη παρέλαση και τη γιορτή στο Σύνταγμα, την σκυτάλη παίρνει το main party του Utopia, XLSIOR στο Club Blast (πρώην Pixi, Ευμολπιδών 11, Γκάζι). DJs της βραδιάς θα είναι οι Sebastien Triumph, Rick Braile και Nick A.

 

Τέλος, την Κυριακή 12 Ιουνίου η μέρα ξεκινάει από τις 16:00, με το διάσημο βραζιλιάνικο πάρτι Hell and Heaven: shows made in Brazil και ένα pool party στην πισίνα με θέα την Ακρόπολη, στο ACRO (Ιερά Οδός 7-13 Γκάζι). Στα decks θα βρίσκονται: o Rodolfo Bravat, η Belladonna και ο Nick A. Το πάρτι τελειώνει στις 22:00 το βράδυ ενώ ήδη απ΄ τις 21:00 θα έχει ξεκινήσει το closing party του φεστιβάλ σ’ έναν ολοκαίνουριο open air χώρο, στο MAZE club (Ορφέως 174). Στην είσοδο του pool party θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τον κόσμο δωρεάν στο τελευταίο party του Utopia. H διασκέδαση εδώ μας έρχεται από τον Λίβανο και ένα απ΄ τα μεγαλύτερα gay μαγαζιά στον κόσμο με μουσικές από τους: Decode (Λίβανος) και Kappa Nee , αλλά και live απ΄την Κέλλη Καλτσή, που θα παρουσιάσει και το τραγούδι του Utopia Festival.

 

9-12/06

Προπώληση: https://zen.eventjet.at/shop/event/8362

 

 

 

Οδηγός Διασκέδαση