Έρχεται το Utopia Pride Festival

4 μέρες πάρτι στο πρώτο circuit festival της Αθήνας

Newsroom 5.6.2017 | 12:24

 

Το Utopia Pride Festival έρχεται στην Αθήνα τις ημέρες του Athens Pride (9- 12 Ιουνίου) και υπόσχεται τρεις μέρες ατελείωτου πάρτι. Το έναυσμα δίνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο apartment club (Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι) με το μεγάλο οpening party. Εδώ θα βρείτε ένα από τα πιο επιτυχημένα party brands παγκοσμίως, το Action porno, με τέσσερεις κορυφαίους πορνοστάρ: τον Wagner Vittoria και τον Diego Lauzen από τη Βραζιλία, Jonathan Best από την Ιρλανδία και τον Tommy Hawk από την Κούβα, σε ένα μεγάλο show. Την βραδιά θα ξεσηκώνουν με την μουσική τους οι διεθνείς djs: Leomeo (Γαλλία) Gsp (Ελλάδα) και Kappa Nee (Ελλάδα).

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, μετά τη μεγάλη παρέλαση και τη γιορτή στο Σύνταγμα, την σκυτάλη παίρνει το main party του Utopia, XLSIOR στο Club Blast (πρώην Pixi, Ευμολπιδών 11, Γκάζι). DJs της βραδιάς θα είναι οι Sebastien Triumph, Rick Braile και Nick A.

 

Τέλος, την Κυριακή 12 Ιουνίου η μέρα ξεκινάει από τις 16:00, με το διάσημο βραζιλιάνικο πάρτι Hell and Heaven: shows made in Brazil και ένα pool party στην πισίνα με θέα την Ακρόπολη, στο ACRO (Ιερά Οδός 7-13 Γκάζι). Στα decks θα βρίσκονται: o Rodolfo Bravat, η Belladonna και ο Nick A. Το πάρτι τελειώνει στις 22:00 το βράδυ ενώ ήδη απ΄ τις 21:00 θα έχει ξεκινήσει το closing party του φεστιβάλ σ’ έναν ολοκαίνουριο open air χώρο, στο MAZE club (Ορφέως 174). Στην είσοδο του pool party θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τον κόσμο δωρεάν στο τελευταίο party του Utopia. H διασκέδαση εδώ μας έρχεται από τον Λίβανο και ένα απ΄ τα μεγαλύτερα gay μαγαζιά στον κόσμο με μουσικές από τους: Decode (Λίβανος) και Kappa Nee , αλλά και live απ΄την Κέλλη Καλτσή, που θα παρουσιάσει και το τραγούδι του Utopia Festival.

 

 

 

Utopia Pride Festival

9-12 Ιουνίου

Προπώληση: https://zen.eventjet.at/shop/event/8362

 

Έρχεται το Utopia Pride Festival

Έρχεται το Utopia Pride Festival
Οδηγός Διασκέδαση