Για πρώτη φορά πάρτι στα Λιχαδονήσια - το υπέροχο νησάκι που είναι σε απόσταση 1,5 ώρας από την Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες και το line up για το Guilty Feet summer party

Newsroom, 25.8.2016 | 15:00

 

Με λιγότερο από δύο ώρες οδήγησης φτάνει κανείς από Αθήνα στα Καμμένα Βούρλα και από εκεί, σε δέκα λεπτά. και διαμέσου μιας καταπληκτικής διαδρομής, καταλήγεις σε έναν μικρό καλοκαιρινό Παράδεισο, στα Λιχαδονήσια.

 

Τα νησάκια αποτελούν ιδανικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις και είναι σχεδόν πάντα γεμάτα με κόσμο που απολαμβάνει τα καθαρά νερά και το απίστευτης ομορφιάς τοπίο. Όμως είναι ιδανικά και για πάρτι και για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα summer event μας με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου.

 

Το Guilty Feet πάρτι, το line up  και όλες οι λεπτομέρειες για να πάτε εκεί

 

O Γιώργος Καρατζογιάννης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του Best radio 92.6 16.00-18.00 κάθε σ/κ, επίσης εργάζεται στο DOCTV και είναι admin στο RADIODOC.GR.

 

Εvi Sidiropoulou (Best radio 92.6)

H Eύη Σιδηροπούλου ασχολείται απο το 2001 με το ραδιόφωνο (88μισο, republic 100.3) και με το djing. Καθημερινά (από τις 17.οο ως τις 19.οο) βρίσκεται στο μικρόφωνο και στις μουσικές του Βest radio 92.6

 

DJ Tim (guilty feet)

Ο Θύμιος Ευθυμίου είναι ο ιδρυτής του project 'Guilty feet',ασχολείται με το djing από το 2000,έχοντας προσκαλέσει ονόματα στα event του όπως: Dave Seaman, Nina Kraviz, Djebali, Ekkohaus, M.A.N.D.Y., Andre Crom και πολλούς άλλους καθώς επίσης από το 2005 ασχολείται ενεργά και με το producing.

 

Νikko Z (Dopamine music)

O Νίκος Ζαφειριάδης κατάγεται από τα Τρίκαλα,είναι ο ιδιοκτήτης του label 'Dopamime music' με support από καλλιτέχνες όπως ο Marco Carolla και John Digweed και σαν dj έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού.Φέτος για πρώτη φορά τον Οκτώβρη εμφανίζεται στο φεστιβάλ ADE του Άμστερνταμ.

 

Sound Process (Cajual,Nervous,Great Stuff) (Argentina)

O Juan Goya ο ποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και  κατάγεται από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και διοργανώνει τα διάσημα parties 'Sol Solar' με καλεσμένους όπως ο Jamie Jones, Sasha, Steve Lawler και πάρα πολλούς άλλους. Επίσης δισκογραφικά κυκλοφορεί tracks σε παγκοσμίου φήμης labels όπως η Cajual records(usa) και Great stuff (ger).

 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Η πρόσκληση κοστίζει 25 ευρώ , περιλαμβάνει την μεταφορά προς και από τα Λιχαδονήσια με ένα cocktail free.

 - Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων (300) παρακαλούμε για την έγκαιρη αγορά τους. Το κάθε εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και θα υπάρχει λίστα πριν την επιβίβαση και αποβίβαση των ατόμων.

- Διάθεση εισιτηρίων και πληροφορίες ΕΔΩ
- Η αναχώρηση θα γίνεται από το λιμάνι των Καμ.Βούρλων με το σκάφος 'Golden Age' με πρώτο δρομολόγιο στις 10.00πμ και τελευταίο στις 12.00πμ.
- Η επιστροφή θα ξεκινήσει με πρώτο δρομολόγιο από το νησάκι προς το λιμάνι των Καμ.Βούρλων με πρώτο δρομολόγιο στις 18.00μμ και τελευταίο στις 19.30μμ.