4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 15.7.2016 | 14:49
Και άλλο 1 για την Παρασκευή!
En Lefko Summer Party
Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party στο Bolivar Beach bar, από τη δύση μέχρι την ανατολή! Με Leftfield, Kasper Bjørke, Olga Kouklaki, Nτειβιντ, Νίκος Δρογώσης, Kafka, Εύα Μπουντούρη, Μανώλης Οικονόμου, Σπύρος Παγιατάκης, Σάκης Τσιτομενέας. Οι Leftfield είναι το θρυλικό σχήμα των 90s που καθιέρωσε τη βρετανική house μουσική και την επόμενη και θα είναι η μοναδική εμφάνισή τους στην Αθήνα, ενώ ο Δανός Kasper Bjørke θεωρείται από τους πιο επιδραστικούς και αναγνωρισμένους παραγωγούς της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής.
15/7, 21:00, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, είσοδος: €12.
 
Club Kid & friends "Night People"
To 3o #NightPeople της σεζόν έρχεται! Το line up περιλαμβάνει, όπως πάντα, εκλεκτούς φίλους - καλεσμένους, τον dj και παραγωγό G spice, με αμέτρητες κυκλοφορίες σε πολλά αξιόλογα διεθνή label, τους ανερχόμενους Fragk & Gi και after hours dj set από το αφεντικό του Terraza, τον Dj Viton - playground! Καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, χορευτική House & Tech House και το πιο funky crowd της πόλης να χορεύει μέχρι το πρωί!
16/7, 23:00, Terraza, Περσεφόνης 21 (3ος όροφος Secreto), Γκάζι 
80's Summer Party 
To  Death Disco ξαναβάζει τα καλοκαιρινά του και δίνει έμφαση στο δεύτερο συστατικό του ονόματός του διοργανώνοντας το πρώτο φετινό 80's Summer party! Και φυσικά στα decks θα συναντήσουμε και πάλι τον μοναδικό Γιώργο Sagnier, που με τις τηλεοπτικές/ ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα dj sets του από τα μέσα των 80's μέχρι και σήμερα έχει ταυτιστεί όσο κανείς άλλος με τις μουσικές της εν λόγο δεκαετίας. 80's pop, Italo Disco, New Romantics και New Wave, δροσερά cocktail και καλοκαιρινή διάθεση. Μια 80's όαση στη καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας!
16/7, 00:00, Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή, είσοδος: 5€ (με μπύρα / κρασί). 
 
George Fakinos w/ guest Anastos K
Το Σάββατο 16 Ιουλίου ο  resident dj George Fakinos στο Main Floor και τον guest Anastos K, στο τελευταίο του φετινό set στο Second Skin Club (θυμίζουμε πως κάνουμε το Season Closing Party στις 6 Αυγούστου). Στο 2ο stage , στο Red Room και να βρεις όπως πάντα ο Dr. D σε άλλο ένα πολύωρο set να ιδρώνει τη φανέλα (και να την βγάζει στο τέλος).
16/7,  00.00, Second Skin Club, Δαμοκλέους 8, Γκάζι, είσοδος:  5€ (με μπύρα / energy drink). 
The Meet Market
Αυτό τον Ιούλιο το Meet Market επιστρέφει στoν μαγευτικό κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, σε ένα από τα καλύτερα σημεία του κέντρου της πόλης, προσφέροντας μουσική, αγορά με τοπικά προϊόντα, απρόσμενες συναντήσεις, δροσιστικά κοκτέιλ, δώρα και ανεβασμένη διάθεση.
16-17/7, 16:00, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, είσοδος ελεύθερη.