5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 17.6.2016 | 11:59

 

Και άλλο 1 για την Παρασκευή!

 

 

 

Return Of The Bats

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα πάρτι για το νέο βιβλίο του Νίκου Δρίβα. Το Return Of The Bats είναι η συνέχεια της καταγραφής της Ιστορίας της Ελληνικής Σκοτεινής Εναλλακτικής Σκηνής και αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου "Release The Bats…". Κυκλοφορεί από την Ars Nocturna και συνοδεύεται από μια συλλογή CD με 18 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Στο πάρτι που θα γίνει στο Death Disco θα θυμηθούμε και θα διασκεδάσουμε με μουσικές από ελληνικά και ξένα σχήματα που έγραψαν και γράφουν ιστορία στην εγχώρια σκηνή, με κερασάκι στην τούρτα τις ζωντανές εμφανίσεις των Doric και Skull & Dawn. Στα decks o Λεωνίδας Σκιαδάς και ο Νίκος Δρίβας. 

 

17/6, 23:00,  Death Disco, Ωγύγου 16, Ψυρρή, είσοδος ελεύθερη.

 

Odyssia Festival Athens Launch

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μετά το επεισοδιακό Dimensions Festival Athens launch στα τέλη Μαΐου που μετατράπηκε από ένα outdoors block party σε ένα sweaty basement rave in – almost - no time, ο Runner & οι Black Athena συνεργάζονται με το πολυαναμενόμενο Odyssia Festival για το launch night της Αθήνας με καλεσμένη την φοβερή Josey Rebelle από Λονδίνο η οποία είναι ένα από τα πιο forward thinking ονόματα της σκηνής παγκοσμιώς και αποτελεί ορόσημο για το τι σημαίνει DJ & selector σήμερα μιας και είναι σε θέση να παντρέυει όλες τις μορφές της dance.

 

18/6, Couleur Locale, Νορμανού 3, Μοναστηράκι.

 

SKINS PARTY " BIKINI WET " edition.

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το πιο extreme theme party έρχεται για πρώτη φορά στο φρέσκο Studio 24. Με αφορμή τη γνωστή βρετανική σειρά και πιο συγκεκριμένα το bonus episode αυτής το Skins Party έρχεται να ικανοποιήσει και τους πιο σκληροπυρηνικούς party attenders. Πιο συγκεκριμένα: Νερο(μ)πίστολα, μπουγέλο, free vodka jelly shots , σαντιγι, μπόλικη σαντιγί και διάφορα αλλα μπλιμπλίκια έκπληξη. Στα ντεκ: March / Kris Riot / Postriper / MNDL.

18/6, Studio 24, Δεκελέων 26, Γκάζι, είσοδος: €7, σε όσες κοπέλες φοράνε μαγιό ( με το πάνω μέρος έστω ) η είσοδος είναι ελεύθερη

 

 

Colour Day Festival

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Colour Day Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται να γεμίσει με κόσμο, χρώματα και μουσική. Το Σάββατο 18 Ιουνίου στήνεται ένα δεκάωρο πάρτι που θα φιλοξενήσει δημοφιλείς DJs και καλλιτέχνες της εγχώριας και ξένης σκηνής. Michael Tsaousopoulos, House Twins, Dino MFU, Melisses, Faydee, Lariss, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στο πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της πόλης, το οποίο θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


18/6, 14:00, ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης», Μαρούσι, είσοδος: €9-26.

 

 

Athens Street Outdoors

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα του Street Outdoors καταλαμβάνει τον δρόμο της Αβραμιώτου από νωρίς την Κυριακή 19 Ιουνίου με disco, techno και house επιλογές από τους Anestie Gomez, Blue Lagoon, Dio jr., Gus & Bonso, Jose Amba και Tolis Q.


19/6, 17:00 six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.

 

Senza - The Final Takeover

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα των All Together Now θα βρίσκεται στα dexx του αγαπημένου Senza για το τελευταίο πάρτυ που θα γίνει ποτέ στο Senza πριν κλείσει για πάντα.  Κλείνοντας μία περίοδο 3 χρόνων στην οδό Λέκκα , δεν θα μπορούσαμε να μην το αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.  Τα μέλη της ομάδας των All Together Now θα βρίσκονται και στα δύο stages προκαλώντας τον γνωστό πανικό με all around EDM / Trap / Rap και Extreme Party Anthems.

 

19/6, Senza, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα, είσοδος: €5 με μπύρα.