4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 10.6.2016 | 13:58

 

Και άλλο 1 για την Παρασκευή!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Andy Smith

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο παραγωγός και DJ των Portishead, Andy Smith έρχεται για ένα DJ set με μουσικές επιλογές που συνδυάζουν funky breaks και hip hop, rare groove, ska dancehall, ήχους της Καραϊβικής καθώς και northern soul. Αργότερα και μέχρι το πρωί, τα decks θα αναλάβει ο DJ Espeekay.


9/6, 21:00, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, είσοδος: €8-12.

 

Outlook Festival - Official Athens Launch Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ως επίσημος συνεργάτης του Outlook Festival, η Innersense Productions παρουσιάζει το Outlook Festival - Official Athens Launch Party. Το event θα φιλοξενήσει τον ήχο και το vibe του φεστιβάλ με τον   Βρετανό resident του Outlook Festival, Blazin', ο οποίος είναι και resident στο main room των (κατά τα media) ιστορικότερων και καλύτερων Drum'n'Bass Club Event στον κόσμο, των Warning. Ο Βρετανός Blazin' , θα πλαισιωθεί από τους Έλληνες εκπροσώπους του Bass ήχου Junior SP., Cryogenics και Boycott, ενώ Hosts στα μικρόφωνα της βραδιάς θα είναι το δίδυμο των MC's Twinsanit.

 

11/6, Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €5.

 

A Threesome on ACiD (Amateurboyz x CockTail d'Amore x Discosodoma)

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τρεις πόλεις. Τρία πάρτι. Μια νύχτα. Ενώνοντας το γούστο τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και τα προσωπικά τους πιστεύω επί της ελεύθερης έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateuryboyz της Αθήνας, το DISCOSÓDOMA του Λονδίνου και το CockTail d'Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 11 Ιουνίου στο Kitty Cat και για μία και μόνο βραδιά, το "A Threesome on ACiD", επ'ευκαιρίας του 11ου Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που θα διεξάγεται στην Αθήνα.   On door duties Tzef Montana.

 

11/06 , Kitty Cat, Σταδίου 7, εντός στοάς, είσοδος: €8.

 

 

Factory Ballet Japonais No 2

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

To Factory Ballet επιστροφή στο Skullbar. Synth - Industrial - Techno - Electronikaμε έντονη ατμόσφαιρα από Ιαπωνία! Στα ντεκ οι ミスター五, Amor Industrial, Ubu Dancer, Cliff Harper.

 

11/6, Skull Bar, Λ. Κατσώνη 11 και Ιπποκράτους, Εξάρχεια, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Hoop it!

 

 

Ένα απογευματινό πάρτι στην ταράτσα του Bios ετοιμάζει η ομάδα του Hoop it! Την Κυριακή 12 Ιουνίου.


12/6, 18:00-21:00, Ταράτσα Bios, Πειραιώς 84, είσοδος ελεύθερη.