5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 20.5.2016 | 11:05

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

The kids are alright Vol.5

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H Heretic Productions συμπληρώνει τρία χρόνια δημιουργίας και γιορτάζει με ένα μεγάλο The Kids Are Alright πάρτι με κύριο προσκεκλημένο τον άνθρωπο που εγκαινίασε τη συγκεκριμένη σειρά events πριν από δυόμιση χρόνια, τον θρυλικό Erol Alkan. Ένα μαραθώνιο, επετειακό DJ set τεσσάρων ωρών στο Ρομάντσο!

 

20/5, 22:00, Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος: €8-10

 

 

 

Analogue w/Sunilsharpe + Blue Hour

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

H Analogue σας καλεί να υποδεχτείτε τους δυο τελευταίους, εκλεκτούς της guests για τη σεζόν: τους Sunil Sharpe και Blue Hour. O Sunil Sharpe έχει εξέχουσα θέση στην αναβίωση της underground techno σκηνης. Γνωστός ως 'Blue Hour', o Βρετανός παραγωγός και Dj Luke Standing έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο στη βρετανική αλλά στην παγκόσμια Τechno σκηνή. To event θα ανοίξουν οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, a.metz και Mr.M σε ένα Β2Β2Β set που θα "ζεστάνει" όπως πρέπει αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

 

20/5, 23:55, Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €15

 

 

 

Pre pride party

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το καθιερωμένο ετήσιο Pre Party του Athens Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας είναι γεγονός. Θα γίνει στο χώρο του Χυτήριο Theatre & ART Cafe όπου θα λειτουργήσουν δύο (2) stages: Aρχικά το Lounge στο κήπο του θεάτρου (με επιλεγμένα cocktails & soft drinks) και από τις 00:00 θα ανοίξει το main stage. Το εισιτήριο δίνει πρόσβαση στα bar και ελεύθερη κατανάλωσή (open bar) όπως κάθε χρόνο.

 

21/5, 21:00, Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, είσοδος: €10

 

 

Panda Dub Live in Athens

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της dub του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο, θα παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή οπτική, ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο, βαρύ ρυθμό.


21/5, 20:00, Βοτανικός, Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός, είσοδος: €12-15.


Νιρβάνα Full Moon Party

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η πανσέληνος του Μαΐου συμπίπτει με τα γενέθλια του Βούδα και την ημέρα που γιορτάζεται η φώτισή του, δηλαδή η Νιρβάνα. Η πολυμήχανη ομάδα του μπαρ θα εμπνευστεί από τη Νιρβάνα και θα δημιουργήσει ένα ομώνυμο κοκτέιλ για καλύτερη νιρβάνα και, φυσικά, 18:00 με 21:00 happy hour σε όλα τα κοκτέιλ, όπως κάθε πανσέληνο.

 


21/5, 18:00, Tαράτσα Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.

 

BananaΒoys

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Λίγο πριν από το τέλος της άνοιξης οι BananaBoys ετοιμάζονται να υποδεχτούν το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Στις 21 Μαΐου καταλαμβάνουν το Booze και ετοιμάζουν ένα βράδυ με χορό, μουσική, λουλούδια και μπανάνες.


21/5, 23:00, Βooze, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.

 

Hoop it! Χούλα Πάρτι στην ταράτσα

 

 

Η ομάδα του Hoop it! κάνει απογευματινό πάρτι στη ταράτσα του Bios για πολλά παιχνίδια χούλα-χουπ, δώρα και φρέσκα παποτά.

 

22/5, 18:00, Tαράτσα Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, είσοδος ελεύθερη.