5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 20.11.2015 | 15:36

 

Και 2 την Παρασκευή!

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 


METAL FROM HELLAS Festival vol III

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

8 μουσικά σχήματα που το καθένα αφήνει στην παρούσα περίοδο το δικό του στίγμα στην διαρκώς αναπτυσσόμενη και ανερχόμενη εγχώρια σκηνή του σκληρού ήχου. Με πολιτική εισιτηρίων άκρως φιλική προς το γενικότερο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, το Metal From Hellas Festival, στην τρίτη συνέχεια του, έρχεται να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στο metal κοινό της πρωτεύουσας αλλά και να καταδείξει μια διάθεση υποστήριξης του εγχώριου metal ήχου.

 

 

Κύτταρο [Ηπείρου 48 και Αχαρνών], Παρασκευή 20 Νοεμβρίου με είσοδο 1-3 ευρώ

 

 

George Zervos

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Απογείωση σε εκρηκτικούς ρυθμούς με αυθεντικό rock 'n' roll, σέξι indie ακούσματα, σκοτεινά country, folk με αισθησιασμό, surf και...χορό! Πολύ χορό! To ιδρυτικό μέλος των Penny & The Swingin' Cats, πρόσφατος 'Elvis Presley' στην παράσταση "Elvis Alive & Lookin' for Trouble" με χιλιάδες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, στα μεγαλύτερα Festival και Live Events στην Ελλάδα και με συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν.

 

 

Gazarte, Roof Stage, [Βουτάδων 34, Γκάζι], Παρασκευή 20 Νοεμβρίου με είσοδο 6 ευρώ

 

 

Κωνσταντίνος Βήτα

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

O Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει για μία μοναδική αθηναϊκή συναυλία, με παλαιότερο αλλά και καινούργιο υλικό. Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβρη και μια πρώτη γεύση θα πάρουμε στο Fuzz. Την συναυλία θα ανοίξει η Nalyssa Green.

 

 

Fuzz Club, [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος] Σάββατο 21 Νοεμβρίου με είσοδο 10-12 ευρώ

 

 

 

Rita Mosss/Όρη/ Το κορίτσι κοιμάται

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Τρία ελληνικά συγκροτήματα συναντιούνται στο Green Park. Πανκ, ψυχεδέλεια και πολλή ενέργεια.

 


Green Park, [Μαυροματέων 22 και Λ. Αλεξάνδρας, Πεδίον του Άρεως] Σάββατο 21 Νοεμβρίου με είσοδο 3 ευρώ με οικονομική ενίσχυση

 

Μιχάλης Μοσχούτης

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Στο νέο του δίσκο 'Nylon' που θα παρουσιάσει στο ΕΔΩ o Μιχάλης Μοσχούτης αντιμετωπίζει την κλασική κιθάρα και τον ζεστό ρομαντικό τόνο της σε ένα νέο πλαίσιο. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Adam_is με ένα σόλο σετ στο βιολοντσέλο.

 

 

ΕΔΩ, [Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός] Σάββατο 21 Νοεμβρίου με ελεύθερη είσοδο

 

 

 Γιαν Βαν

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Jan Van de Engel παρουσιάζει το νέο του project και γιορτάζει την ανεξάρτητη κυκλοφορία της κασέτας "Γιαν Βαν". Τα νέα του τραγούδια είναι σε στίχους Ευθύμη Φιλίππου με αφετηρία το λαϊκοδημοτικό πανηγύρι, το μπασοκίθαρο, τον τζαζμπανίστα. Όλα αυτά μπερδεύονται εξωτικά μαζί με το afro-beat, το funk, και το avant-garde.

 


Six Dogs, [Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι] Κυριακή 22 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Paradise Lost

 

 

Ατμοσφαιρικοί death metal ήχοι από το συγκρότημα που ξεχωρίζει από τις μελωδίες του Greg Mackintosh και την χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes. Στην Αθήνα θα παρουσιάσουν τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους όπως και από την τελευταία τους δημιουργία με τίτλο «The Plague Within».

 


Fuzz Club, [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Κυριακή 22 Νοεμβρίου με είσοδο 28-30 ευρώ