5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 7.10.2015 | 16:05

 

Και άλλες 3 για την Παρασκευή!

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

The Invisible Surfers

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Invisible Surfers, γεννημένοι από τις στάχτες των θρυλικών Blue Jeans - της μπάντας που έβαλε το rock'n'roll για τα καλά στην ελληνική πραγματικότητα - σερφάρουν ανάμεσα σε '50s rockabily, surf και punk με ψήγματα λαϊκής μουσικής.

 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 9 Οκτωβρίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

 

MOPDtK

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τους έχουν χαρακτηρίσει bebop τρομοκράτες! Οι Mostly Other People Do the Killing δεν είναι απλώς μια μπάντα με σουρεαλιστικό όνομα, αλλά ένα ριζοσπαστικό νεοϋορκέζικο σχήμα με μόνο στόχο του να ανατρέψει τα δεδομένα στην τζαζ.

 

 

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών [Λεωφ. Συγγρού 107-109] Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Οκτωβρίου με είσοδο 5-15 ευρώ.

 

Motorama

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 
Ακροβατώντας κάπου ανάμεσα στο κιθαριστικό pop και στο 80’s new wave, φλερτάροντας με dance ήχους και ρυθμούς και θέτοντας τις συνθετικές τους βάσεις πάνω σε συμπαγείς μπασογραμμές και σφιχτό, μινιμαλιστικό drumming, οι Motorama δημιουργούν συναισθηματικά φορτισμένα ηχοχρώματα που σε ταξιδεύουν. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Αθηναίοι new wave / post punks Κωμωδία Θανάτου και οι Πατρινοί art rockers Deadbeat Escapement.

 

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 9 Οκτωβρίου με είσοδο 13-15 ευρώ.

 

 

Δωδέκατος Πίθηκος

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης, ο οποίος με τις εφευρετικές ρίμες στα τραγούδια του σατιρίζει, καυτηριάζει και αποτυπώνει το κοινωνικό κλίμα της εποχής, δίνοντας μία δυναμική έκφραση στην ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, φέρνει την hip-hop κουλτούρα στην Αθήνα. Mαζί του η βραβευμένη, σε παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Year στη Γερμανία, ομάδα χορού breakdance Black Out Crew,

 

 

Βοτανικός [Ιερά Οδός 72, Μεταξουργείο] Σάββατο 10 Οκτωβρίου με είσοδο 8-10 ευρώ.

 

 

Velvet Room

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Εκθέσεις, πάρτι και καλή διάθεση στα αρχηγεία των Callas. Με live από τους Acid Barretts, The East και dj set από τον Andy Ioan.

 

 

Velvet Room [Μιλτιάδου 17, 4ος όροφος] Σάββατο 10 Οκτωβρίου με προαιρετική είσοδο 3 ευρώ

 

 

The Mongrelettes

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Οι Mongrelettes επιστρέφουν δριμύτεροι στο six d.o.g.s, με σκοπό να παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους δισκο που θα κυκλοφορήσει απο την ετικέτα της Fuzz Overdose Records.
Μέτα την συναυλία θα ακολουθήσει πάρτυ στο  bar του 6 d.o.g.s  με sets από τους Τριαντάφυλλο Βέβη, Rumble Skunk, Alex'O'right.

 



6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 10 Οκτωβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

I/E Elefsis

 

 

Μια in situ έρευνα στο ηχητικό τοπίο της Ελευσίνας και μια συλλογή από ήχων από τον αρχαιολογικό χώρο, τη θάλασσα, το λιμάνι και το εγκαταλελειμένο μετα-βιομηχανικό Ελαιουργείο, όπου γίνονται οι εκθέσεις του Φεστιβάλ. Οι καθαροί αυτοί ήχοι του Ελευσινιακού τοπίου είναι η βάση για τις τρεις κύριες περφόρμανς της έκθεσης κατά τις οποίες Έλληνες και ξένοι μουσικοί θα αυτοσχεδιάσουν τις συνθέσεις του Atoui. Εκλεκτοί καλεσμένοι, ο KK Null και ο Chris Watson των Cabaret Voltaire.

 

 

Παλαιό Ελαιουργείο [Παραλία Ελευσίνας], Κυριακή 11 Οκτωβρίου