Τι θα ακούσουμε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής φέτος

Η εξαιρετική διοργάνωση συνώνυμη με την έννοια “καλοκαίρι στην πόλη” ετοίμασε ένα καταπληκτικό μουσικό πρόγραμμα

The LiFO team, 21.5.2015 | 11:58

 

Τι θα ακούσουμε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής φέτος

 

Monika
«Take me with you»

Για πρώτη φορά ο Κήπος του Μεγάρου υποδέχεται την τραγουδοποιό που άλλαξε το σκηνικό της αγγλόφωνης σκηνής στην Ελλάδα! Από τις αναμνήσεις που ξυπνά το «Over the Hill» και τη συγκίνηση του «Yes I Do» μέχρι την πρόσφατη στροφή της σε πιο pop μονοπάτια στο τελευταίο της άλμπουμ «Secret In The Dark», που ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη με εξαιρετικούς συντελεστές, η Μόνικα θα αφηγηθεί καινούργιες αλλά και γνώριμες ιστορίες κάτω από τον Αττικό ουρανό. Κλασικές επιτυχίες, μελλοντικά αγαπημένα τραγούδια και αναπάντεχες διασκευές απαρτίζουν το πρόγραμμα της βραδιάς, με οδηγό την ιδιαίτερη ικανότητα της Μόνικας να συνεπαίρνει το κοινό.

12 Ιουνίου / 21:00

 

Φίλιππος Πλιάτσικας 
«Τραγούδια στον Κήπο»
Συμμετέχει ο Γιάννης Μηλιώκας

Μαζί τους ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης

Στο πρόγραμμα, όπου η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου Πλιάτσικα συναντούν το χιούμορ και τον τρυφερό σαρκασμό του Γιάννη Μηλιώκα, περιλαμβάνονται όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους («Μοναξιά μου όλα», «Ροζ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Για το καλό μου», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ποιμενικό ροκ», κ.ά.) αλλά και πολλές εκπλήξεις! Ειδικά όμως για αυτή τη συναυλία, ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης θα φέρουν μαζί τους «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και το «Βιαστικό πουλί του Νότου».

19 Ιουνίου 2015 / 21:00

 

Τι θα ακούσουμε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής φέτος
Κωστής Μαραβέγιας

 

Maraveyas Ilegál
Κωστής Μαραβέγιας στον κήπο!

Ο Κωστής Μαραβέγιας συμπεριέλαβε σ’ αυτό το πρόγραμμα  τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της "Λόλας" αλλά και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα  ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του.

26 Ιουνίου / 21:00

 

 

Αρετή Κοσμίδου/Δημήτρης Σαμόλης
«The Girl, The Boy & The Garden»

Kαι οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι με δύο άλμπουμ που ξεχώρισαν ο Δημήτρης Σαμόλης με το αγγλόφωνο «Popetry» και η Αρετή Κοσμίδου με το «Distance» που δημιούργησε με τον Μανώλη Φάμελο, συναντιούνται στον κήπο του Μεγάρου σε μια συναυλία έκπληξη.  

30 Ιουνίου / 21:00

 

Προπώληση από 25 Μαΐου 2015

Τιμές: Γενική είσοδος: € 10 (τιμή προπώλησης)

Γενική είσοδος: € 12 (τιμή κατά την είσοδο)

www.megaron.gr