4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 27.3.2015 | 12:20

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλες 4 για την Παρασκευή

 

 

Epica

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Epica, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της παγκόσμιας σκηνής του συμφωνικού metal, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες. Με την πανέμορφη Simone Simons στα φωνητικά και τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Mark Jansen σε ηγετικό ρόλο, η σπουδαία μπάντα από την Ολλανδία θα μας επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης περιοδείας που ακολούθησε την κυκλοφορία του 6ου album της μέχρι τώρα καριέρας τους, “The Quantum Enigma”, το οποίο αποτέλεσε έναν πραγματικό καλλιτεχνικό θρίαμβο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Jaded Star.

 

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Παρασκευή 27 Μαρτίου με είσοδο 23-29 ευρώ.

 

Συνθετικοί

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν το 1985 από τους Αποστόλη "Λοβέρδο" Αυγερινό,  τον Διονύση Αυγερινό και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου. Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP. Το 1993 διαλύθηκαν. Το 2010 αποφάσισαν να επανασυνδεθούν και από τότε είναι ακόμη ενεργοί.

 

 
Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 27 Μαρτίου με είσοδο 7 ευρώ.

 

 

Νέγρος Του Μοριά

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του mixtape 'Δες Το Ο.Μ.Α (Όνειρα Μασλάτια κ Αυθορμητισμός)' στις αρχές Μαρτίου, ο Νέγρος Του Μοριά εμφανίζεται ζωντανά στο Casa Bostani. Μαζί του στο μικρόφωνο και επί σκηνής οι MCs Elephant Phinix και Mako, ενώ το after party αναλαμβάνουν με DJ sets οι Black Athena, ο Evan SBK και ο Santoner Rpz.

 

 

Casa Bostani [Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως] Παρασκευή 27 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Nalyssa Green Quartet + Δεσποινίς Τρίχρωμη

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο
 

 

Το κουαρτέτο Nalyssa Green επιστρέφει με πυγμή, οίστρο και ανοιξιάτικη ευφορία. Στο πρόγραμμα αναμένεται να συμπεριληφθούν νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια, ενδεικτικά της νέας αντιμετώπισης και αισθητικής που εξερευνά τελευταία το σχήμα. Την συναυλία θα ανοίξει η Δεσποινίς Τρίχρωμη, με συνθέσεις κυρίως από τον πρώτο τις δίσκο με τίτλο «Που πάνε τα μπαλόνια;».

 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 27 Μαρτίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Ημισκούμπρια 19th anniversary live, Φοίβος Δεληβοριάς, Σέξπυρ, DJQbMix

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά χιπ χοπ συγκροτήματα γιορτάζει τα 19 του χρόνια στη σκηνή του Fuzz. Το γκρουπ αποτελείται από τον Δημήτρη Μεντζέλο, τον Μιθριδάτη και τον Πρύτανη. Γνωρίστηκαν το 1992 μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του Δημήτρη Μεντζέλου στον Space Fm και ξεκίνησαν να γράφουν μουσική το 1993.. Φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν στο Fuzz Club ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο θα παρουσιάσουν κομμάτια από την πολυετή διαδρομή τους, ξεκινώντας από το 1996 και φτάνοντας μέχρι σήμερα. Μαζί τους θα εμφανιστεί ο guest καλεσμένος της βραδιάς, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Σέξπυρ, ενώ ο DJ Qb Mix θα προθερμάνει το κοινό.

 

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 9-12 ευρώ.

 

 Ρένα Κουμιώτη

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η Ρένα Κουμιώτη στην τελευταία παράσταση της φετινής σεζόν, ερμηνεύει τις επιτυχίες μιας ζωής σε μια νοσταλγική βραδιά αναμνήσεων Μαζί της ο Παντελής Αμπαζής, με αντίστοιχου ύφους τραγούδια δημιουργούν ένα μοναδικό πρόγραμμα.

 

 

Τσάι στη Σαχάρα [Λαοδικείας 18, Ιλίσια] Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 15 ευρώ με κρασί ή μπύρα

 

Mikael Delta, Inner City Light

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Μιχάλης Δέλτα μετά από 4 χρόνια επιστρέφει με το Inner City Light, το νέο ολοκαίνουριο άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφορεί στις 16 Μαρτίου στη Λιθουανία από το ανερχόμενο techno label, Cold Tear Records. Ο δίσκος ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα από μια σειρά συχνών ταξιδιών στο Βερολίνο τα τελευταία 4 χρόνια. Παρέα της βραδιάς η Μάρσα Σαλίχου σε ένα δυνατό DJ Set καθώς και special guest on stage ο Hior Chronik.

 

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 8 ευρώ.

 

 

Ergon Ensemble, Alternativa

 

 

Το Ergon Ensemble, σε ένα πρόγραμμα με πέντε πρώτες εκτελέσεις στην Ελλάδα, προτείνει συνθέτες και έργα που διαπερνούν στυλιστικά σύνορα και καθιερωμένες αντιλήψεις για τις σύγχρονες μορφές μουσικής σύνθεσης και εκτέλεσης.

 

 

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών [Λεωφ. Συγγρού 107-109] Σάββατο 28 Μαρτίου με είσοδο 5-28 ευρώ.