7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 19.12.2014 | 11:43

 

 

Και 2 για την Παρασκευή.

 

Kadebostany

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H Δημοκρατία του  Kadebostany βρίσκεται στο μυαλό του Ελβετού παραγωγού Kadebostan, που κατάφερε με μαεστρία να συγκεντρώσει μερικούς πολύ καλούς μουσικούς, από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το επικής – ηχητικά - αισθητικής pop όραμά του με την χαρακτηριστική φωνή της Amina. Προσοχή είναι sold out!

 

 

Passport [Καραϊσκου 119, Πειραιάς] Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με είσοδο 18 ευρώ. 

 

Vinyl Suicide + Playground Theory

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Vinyl Suicide επιστρέφουν για να παρουσιάσουν κομμάτια από το επερχόμενο τους album, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 από την The Sound of Everything. Στη σκηνή μαζί τους θα βρεθούν οι Playground Theory με τις ονειρικές μελωδίες τους  αλλά και με υλικό από το δεύτερο album τους, που ηχογραφείται αυτή την περίοδο. 
 

 
6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Mani Deum + Victory Collapse

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Οι Mani Deum συναντούν τους φίλους τους Victory Collapse για πρώτη φορά επί σκηνής σε ένα full ηλεκτρικό σετ. Ξεκίνησαν στα τέλη του 2005. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ψηφιακά ο νέος τους δίσκος When Beauty Ends.Οι Victory Collapse είναι μια αθηναϊκή μπάντα με αστικό ήχο που χαρακτηρίζεται ως ένα κολάζ επαναλαμβανόμενων στριφνών ρυθμών και ήχων με νεοκυματικές και ψυχεδελικές καταβολές.

 

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Vodka Juniors

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Vodka Juniors σχηματίστηκαν το 2000 σε ένα υπόγειο κάπου στην Αθήνα. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει δύο επίσημα άλμπουμ και έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Φημίζονται για τα ξέφρενα live τους που τα πάντα μπορεί να συμβούν. Η πρώτη μέρα είναι Sold Out!

 

 

Gagarin 205 [Λιοσίων 205] Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με είσοδο 8-10 ευρώ

 

Bocomolech

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το ‘xero’ γίνεται 20 χρονών και το γκρουπ επισκέπτεται από την αρχή τα κομμάτια του με νέα ματιά αλλά και με μια διάθεση πειραματισμού, κάτι που τους χαρακτηρίζει σε όλη την διάρκεια της μουσικής τους πορείας.

 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

Baby Guru

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Baby Guru αποχαιρετούν το 2014 με μια εμφάνιση στον πιο φρέσκο συναυλιακό χώρο της πόλης. Το φετινό τους άλμπουμ ‘Marginalia’ ήταν ένα από καλύτερα εγχώρια άλμπουμ της χρονιάς.

 

 

Kitty Kat, [Σταδίου 7, Σύνταγμα] Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ.

 

 

Benjamin Clementine

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Benjamin Clementine με καταγωγή από την Γκάνα είναι από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της Βρετανικής μουσική σκηνής. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία.

 

 

Gazarte, [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με είσοδο 17-36 ευρώ.

 

Film + Cruel Anagrams

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η πρώτη συναυλία των Film μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας από την ενεργό δράση. Θα παρουσιάσουν τη νέα τους πολυαναμενόμενη δουλειά που έχει τίτλο Eclipse και στην οποία κινούνται σε πιο ηλεκτρονικά μονοπάτια.

 

 

 Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5] Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Velvet Room Opening

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Callas επιστρέφουν με μια ομαδική έκθεση με συμμετοχές καλλιτεχνών όπως ο Ανδρέας Κασάπης, Αντωνάκης Χριστοδούλου, η Ραλλού Παναγιώτου, κ.α. αλλά και με συναυλία και άφθονα dj sets. Στο γνωστό στούντιο στην καρδιά της πόλης.

 

 

4ος Όροφος [Μιλτιάδου 17] Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με είσοδο οικονομικής ενίσχυσης 3 ευρώ

 

Tango with Lions + Mechanimal

 

7 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η κιθαριστική ποπ των Tango with Lions συναντά τους θυμωμένους industrial και krautrock ήχους των Mechanimal σε μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη πάνω στην σκηνή του Death Disco. Οι Tango With Lions θα φέρουν μαζί τους τα καινούργια τους κομμάτια ενώ είναι η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Mechanimal μετα την κυκλοφορία του  “Secret Science”.

 

 

Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ