Οι Chinese Basement στο Ρομάντσο

Παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

LIFOTEAM 9.12.2014 | 12:30

 

Οι Chinese Basement παρουσιάζουν την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία με τίτλο Διαδικασία Ημέρευσης το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο. Η προηγούμενη δουλειά τους ήταν το άλμπουμ Litmus που κυκλοφόρησαν οι ίδιοι σε μορφή CD-R 

 

Οι Chinese Basement είναι o Φοίβος Παπαθεοδοσίου (drums), ο Άρης Παπαδόπουλος (μπάσο), ο Βασίλης Πανούτσος (κιθάρα-φωνή) και ο Ηλίας Βουρλιώτης (φανφάρα, κρουστά, κιθάρα). 

Είναι μια μπάντα του δρόμου που τα live τους στη Διαγώνιο, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, είναι από μόνα τους μικρές συναυλίες. Πρωτογνωρίστηκαν με το μεγάλο κοινό με τις εμφανίσεις τους στο Schoolwave  όπου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, έκαναν ένα πέρασμα από το Ράδιο Αρβύλα, συνέχισαν με μια σειρά εμφανίσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πιο πρόσφατες αυτές στο Rockwave Festival,στο φεστιβάλ ΨΧ και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Ο ήχος τους, ηλεκτρικός, είναι ένα μείγμα από indie rock καθώς και industrial post punk στοιχεία παντρεμένα με όργανα του δρόμου και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παράξει ήχο.

 

Info:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014
Ρομάντσο - Αναξαγόρα 3-5
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ