5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 21.11.2014 | 12:38

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Και άλλες 4 για την Παρασκευή!

 

 

Lord 13

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Lord 13, ένα από τα καλύτερα και μακροβιότερα groups της stoner / heavy rock εγχώριας σκηνής θα βρεθούν στο Γκάζι για ένα εκρηκτικό live. Σχηματίστηκαν το 1999. Άρχισαν να παίζουν με κάθε ευκαιρία και σύντομα απέκτησαν τη φήμη ενός high energy / heavy rock live act. Αυτή την στιγμή ετοιμάζουν  υλικό  για το νέο τους άλμπουμ

 

 

Intrepid Fox [Τριπτολέμου 30, Γκάζι] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

 

Fool in the Box + Co imp

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Co imp και οι Fool in the Box δίνουν ραντεβού στην σκηνή για μία συναυλία κατά την οποία θα εξερευνήσουν τα όρια του ευρύτερου pop/rock φάσματος της μουσικής. Οι Co imp είναι ένα τετραμελές post/progressive σχήμα απο την Αθήνα. Παίζουν post rock μελωδιών με αναφορές στην jazz, την ambient και την σύγχρονη αλλά και την κλασική rock. Οι Fool in The Box είναι ένα alternative rock τρίο από την Αθήνα, ενεργό από το 2007. O ήχος τους έχει ως βάση τον ροκ ήχο των ‘90s ενώ τα ακούσματα και οι επιρροές απλώνονται σε ολόκληρο το μουσικό φάσμα (από rock, alternative, pop μέχρι jazz, progressive κτλ). 

 


 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 

 

 

The Lost Fingers

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Έρχονται από τον Καναδά με φανταχτερά κοστούμια και σουρεαλιστική διάθεση για μία high energy βραδιά με γνωστά pop/rock τραγούδια της δεκαετίας του '80 και του '90 σε gipsy-swing εκδοχή. Από τους AC/DC στον Stevie Wonders, τον Michael Jackson, τους Deee-Lite και τους Kool And The Gang, οι δημοφιλείς καναδοί παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό show σχεδιασμένο για όλους τους μουσικόφιλους, τους αμετανόητους εραστές της pop κουλτούρας, αλλά και τους λάτρεις της κλασικής τζαζ.

 

 

Gazarte [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Παρασκευή 21 Νοεμβρίου με είσοδο 18-25 ευρώ

 

 

Cat Power

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Μια από τις πιο δημοφιλείς singer-songwriters της indie / alternative rock σκηνής, έρχεται στην Αθήνα για μία solo συναυλία. Με συνοδεία ένα πιάνο και μία κιθάρα, η σπουδαία Αμερικανίδα τραγουδοποιός θα παρουσιάσει υλικό από ολόκληρη την καριέρα της – με επιλογές που κατά βάση προέρχονται από εμβληματικά albums όπως τα "Myra Lee", "Moon Pix", "You Are Free", "The Greatest", "Sun", αλλα και με υπέροχες διασκευές, όπως τις παρουσίασε στα "The Cover Album" και "Jukebox".

 

 

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Παρασκευή 21 Νοεμβρίου  με είσοδο 25-28 ευρώ.

 

Μωρά στη Φωτιά

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τα Μωρά στη Φωτιά κατεβαίνουν στην Αθήνα μετά από 8 μήνες και ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο . Το 1984 τρεις φίλοι από τη Βέροια σχηματίζουν τους "Τεμπέληδες Της Εύφορης Κοιλάδας". Είναι οι Στέλιος "Σαλβαδόρ" Παπαϊωάννου στο τραγούδι και το μπάσο, ο Γιώργος Παπαϊωάννου στα ντραμς και ο "Μπάννυ" Δημήτρης Βασιλειάδης στην κιθάρα. Λίγο αργότερα ο Μπάννυ αντικαθίσταται για λίγο από τον Παύλο Παυλίδη.  Με το σημερινό όνομα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το 1987.  

 

 

 

Κύτταρο [Ηπείρου 48 και Αχαρνών], Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ

 

Mantar w/ Korsikov & Hearth

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Mantar είναι ένα το ντουέτο από το Αμβούργο που μέσα στα δύο χρόνια ζωής του εξαγγέλλει  μαύρους μουσικούς με σαρωτικές κιθάρες. Από πίσω κρύβονται επιρροές από Melvins μέχρι Motorhead. Είναι ένα από τα σημαντικότερα και ανερχόμενα της σύγχρονης ακραίας heavy σκηνής. Τους ανοίγουν οι Korsikov και οι Hearth. 

 

 

 6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 12 ευρώ

 

 

Everlast

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H φωνή των House of Pain σε ένα ακουστικό live που συνδυάζει blues, country και hip-hop. Mία βραδιά αφιερωμένη στην ακουστική εκδοχή των αγαπημένων τραγουδιών του Everlast, όπως ο ίδιος τα επέλεξε από ολόκληρη τη δισκογραφία του και τα οποία κυκλοφόρησαν στο τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο, "Life Acoustic".

 

 

 

Gazarte [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 28-45 ευρώ

  

 

Rebetien

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το μουσικό συγκρότημα Rebetien, γνωστό στο χώρο του ρεμπέτικου και σμυρναίικου τραγουδιού, θα παρουσιάσει στην Κυψέλη νέες εκτελέσεις άγνωστων κομματιών αλλά και τις πρώτες του συνθέσεις. Το μπουζούκι, το βιολί, το ακορντεόν, η ρεμπέτικη κιθάρα υποδέχονται στην παρέα τους το κοντραμπάσο και καλούν τους ακροατές σε μια σύγχρονη μουσική περιπλάνηση πάντα με σεβασμό τη λαϊκή παράδοση και με αφετηρία το αστικό τραγούδι από τους πρώτους ελληνικούς δίσκους γραμμοφώνου, και τις προεκτάσεις του στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. 

 

 

 

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων [Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α ] Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 5-10 ευρώ.

 

 

R.A The Rugged Man w/ A-F-R-O, Eamon and Locksmith

 

 

Aπευθείας από τη Νέα Υόρκη ένας από τους καλύτερους mc's στο κόσμο έρχεται στην Ελλάδα Ξεκινώντας στο πλευρό του θρυλικού Notorious BIG σύντομα ξεχώρισε για το εκκεντρικό του στυλ, τους κοινωνικοπολιτικούς του στίχους όπως επίσης για τα δικά του βιώματα που εξιστορεί μέσα από τα κομμάτια του. Έχει συνεργαστεί με τους πάντες. Μαζί του το παιδί θαύμα A-F-R-O, o  Eamon και ο Locksmith.Το live θα ανοίξουν οι δικοί μας JK One & Dj Wheel M.

 

 

An Club [Σολωμού 13-15], Σάββατο 22 Νοεμβρίου με είσοδο 15 ευρώ.