5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 17.10.2014 | 11:00

 

Και 2 για την Παρασκευή.

 

Ρόδες United

 

 

O Νικήτας Κλιντ επιστρέφει με τα δύο πρότζεκτ του για ένα διήμερο στο Gagarin 205.Την πρώτη μέρα (Παρασκευή) θα εμφανιστούν οι Ρόδες United, η ζωντανή μπάντα με το γνωστό ρόκενρολ-ρέγγε-ράπ ήχο και τη δεύτερη (Σάββατο) το Μορίτζιναλ, το οποίο θα πλαισιώσουν οι Βαβυλώνα και οι Omerta του Βέβηλου. Οι Ρόδες United θα παίξουν ζωντανά το αναμενόμενο άλμπουμ τους «Internet» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.  Μετά τις 02:00 το βράδυ θα συνεχιστεί το live, την πρώτη μέρα με το σετ των Μορίτζιναλ/Βαβυλώνα και τη δεύτερη με το σετ των Ρόδες United.

 

 

Gagarin205 [Λιοσίων 205], Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Οκτώβριου με είσοδο 8-10 ευρώ.

 

 

5 years six d.o.g.s

 



Τον Οκτώβριο του 2009, το six d.o.g.s άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του  και τον Οκτώβριο του 2014, μετά από πολλές εκατοντάδες live κι άλλα τόσα parties και events, θα γιορτάσει τα 5α του γενέθλια όπως του αρμόζει: με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ που θα αποπειραθεί να συμπυκνώσει ολόκληρη τη δημιουργική τρέλα αυτών των 5 ετών. Ορισμένοι από τους πιο αγαπημένους του συνεργάτες, DJs και παραγωγοί θα αναλάβουν να του ευχηθούν από decks και από σκηνής. Θα εμφανιστούν οι:  .message, Anal Veritas, Bocada, Bodj, Chevy, Chickn, Ekelon, K.atou, Lanternative, Lip Forensics, Lostra, Pan, Rita Mosss, Roman vs. Manu, Runner, Tolis Q.

 

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Οκτωβρίου

 

 

Thee Holy Strangers - Illegal Operation

 

 

Δύο ξεχωριστές μπάντες της αθηναϊκής σκηνής: οι Thee Holy Strangers και οι Illegal Operation ανεβαίνουν με κέφια στην σκηνή του An Club. Οι Thee Holy Strangers, συνεχίζουν μια πορεία που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο και ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ. Οι Illegal Operation δραπετεύουν από το στούντιο όπου ηχογραφούν το καινούργιο τους άλμπουμ για μία εμφάνιση που ισορροπεί με συναρπαστική σιγουριά ανάμεσα στα μπλουζ, το ροκ εν ρολ και τον πειραματισμό.

 


 

An Club [Σολωμού 13-15], Σάββατο 18 Οκτωβρίου με είσοδο 8 ευρώ

 

Soviet Soviet w/ Rattler Proxy

 

 

Οι Ιταλοί Soviet Soviet επιστρέφουν στην Αθήνα! Με ήχο που θυμίζει πολλά από εκείνα που αγαπάμε (Joy Division,Interpol,A Place To Bury Strangers,Motorama,KVB,Bloc Party),μία πρόσφατη δισκογραφική δουλειά ("Fate") και μια μεγάλη περιοδεία σε εξέλιξη,το τρίο από το Pesaro της Ιταλίας φέρνει τον καταιγιστικό post punk ήχο του στα μέρη μας για μια μοναδική συναυλία! Μαζί τους οι Rattle Proxy.

 



Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 18 Οκτωβρίου με είσοδο 10-14  ευρώ.

 

 

Angeleye's Project

 

 

Το Angeleye's Project κάνει αλλαγές και υποδέχεται στο σχήμα του τον Hector Aghelomatis στο μπάσο. Δύο Angeleye στην ίδια σκηνή, full band διάθεση και rock n roll live μαζί με την Alkmini Chatzinasiou στο μικρόφωνο και τον Davide Nesabouliata Brohm στα drums.

 

 

White Noise [Ευμολπιδών 20, Γκάζι]  Κυριακή 19 Οκτωβρίου με είσοδο 3 ευρώ.